10 milioane de Samsung Galaxy S III-uri ar putea fi vandute pana la sfarsitul lunii iulie

  La sfarsitul lunii mai Samsung lansa terminalul Galaxy S III in cateva zeci de tari de pe glob si pornea o campanie mediatica de proportii pentru a promova noul sau dispozitiv. Atunci se specula ca 9 milioane de pre-comenzi ar fi fost facute pentru dispozitiv insa nu era vorba despre comenzi ale utilizatorilor ci despre posibile comenzi ale operatorilor de telefonie mobila si ale magazinelor. La aproape o luna de la lansarea oficiala, JK Shin, seful departamentului de telecomunicatii al Samsung, sustine ca 10 milioane de terminale Galaxy S III ar putea fi vandute pana la sfarsitul lunii iulie.

SEOUL (Reuters) – Samsung Electronics Co, the world’s biggest smartphone maker, expects cumulative sales of its latest smartphone Galaxy S III to top 10 million units during July, JK Shin, head of its telecommunications business, said on Monday.

  Desi cifra este impresionanta, nu trebuie uitat faptul ca baietii de la Samsung nu se refera la vanzari catre clienti cand fac asemenea afirmatii, ci se refera la livrarile unitatilor in lantul de distributie, adica 10 milioane de Galaxy S III-uri ajung la magazinele din intreaga lume unde asteapta sa fie cumparate. Practic cifra reala de vanzari ar putea fi mult mai mica, insa Samsung nu o releva decat atunci cand ii convine, deci vorbim despre o lipsa de transparenta si credibilitate. Apple a vandut 4 milioane de terminale iPhone 4S in doar 3 zile, Samsung ar putea vinde 10 milioane de Galaxy S III-uri in 2 luni si vorbim totusi despre un mare pas inainte facut de producatorul coreean.

  Un review al Samsung Galaxy S III facut de iDevice.ro aveti aici.