OS X Mountain Lion 10.8.1 rezolva problemele cu autonomia bateriei Mac-urilor conform unui dezvoltator

  OS X Mountain Lion a fost lansat acum aproape o luna de zile si la scurt timp dupa lansarea sa multi posesori de Mac-uri au inceput sa se planga de probleme cu retelele Wi-Fi sau cu autonomia bateriei. Apple a luat act de problemele utilizatorilor si se pare ca noul OS X Mountain Lion 10.8.1 rezolva cel putin problemele privitoare la autonomia bateriei. Informatia vine de la un dezvoltator de aplicatii pentru Mac OS X care a confirmat, cu ajutorul screenshot-ului de mai sus, faptul ca autonomia creste de indata ce aceasta versiune a OS X este instalata.

Until I installed 10.8.1, my MacBook was showing 4h:05m after a full charge. After installing 10.8.1 it’s showing over 8h,” he said. “I’m now able to use my Mac throughout the day again without having to carry my charger. 

  Dupa instalarea noii versiuni a sistemului de operare, autonomia s-a dublat in cazul acestui dezvoltator, semn ca Apple a facut multe modificari in sistemul care administreaza energia si resursele consumate de catre Mac-uri. Desigur ca putem vorbi doar despre un caz izolat si aceasta autonomie ar putea fi doar teoretica pentru altii, insa e imbucurator sa vedem ca Apple rezolva problemele importante.