iPad Mini 3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=38rSZIcpp5Q&w=400&h=300]

  iPad Mini 3 a fost lansata in aceasta seara de catre compania Apple, insa fara a avea parte de o prezentare pe scena conferintei in care am vazut deja iPad Air 2, iMac Retina Display si Mac Mini 2014. Noua tableta vine in continuare cu vechiul chip M7 disponibil de peste 1 an de zile, ea pastrand vechea camera de 5 megapixeli oferita de catre Apple in trecut, singura noutate importanta implementata pentru ea fiind Touch ID-ul pentru citirea amprentelor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=38rSZIcpp5Q&w=400&h=300]

SPECIFICATII, PRET, LANSARE, IMAGINI

 

  iPad Mini 3 urmeaza sa includa acelasi ecran Retina de 7.9 inch cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, insa nu va beneficia de tehnologiile noi folosite pentru fabricarea ecranului iPad Air 2, din pacate. Practic Apple a ales sa pastreze tot ceea ce are iPad Mini 2 in iPad Mini 3, sa ii aplice un Touch ID si o denumire noua si sa o lanseze pe piata ca un produs semi-nou care va fi comercializat la pretul folosit pentru vechea sa tableta pentru un an de zile.

  Probabil multi vor fi dezamagiti de aceasta decizie a companiei Apple, insa compania avea nevoie de ceva care sa diferentieze tabletele sale, iar aceasta discrepanta in configuratii o va face. iPad Mini 3 va fi disponibila pentru precomanda incepand de maine in Romania, lansarea urmand a avea loc pe data de 24 octombrie.