Mac Mini 2014 – SPECIFICATII, PRET, LANSARE, IMAGINI

  Mac Mini 2014 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple in ciuda faptului ca nu foarte multe informatii au fost cunoscute in legatura cu el pana la prezentarea de astazi. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, el vine cu procesoare Intel de a 4-a generatie, are disponibile placi grafice Intel Iris si HD 5000, are mediu de stocare PCIe pentru viteze ridicate de transfer de date si suport pentru 802.11ac Wi-Fi integrat.

  Mai mult decat atat, compania Apple ofera doua porturi Thunderbolt 2 in noul sau Mac si il prezinta ca fiind cel mai eficient din pucnt de vedere energetic desktop din lume. Dupa cum era de asteptat Mac Mini 2014 este disponibil pentru achizitie la pretul de 499$ si va putea fi achizitionat chiar din cursul acestei zile din Apple Store.

4 COMENTARII

  1. […]   Mac Mini 2014 este unul dintre cele două noi Mac-uri lansate de către compania Apple în cursul acestei luni în Apple Store pentru toți cei interesați să le cumpere, iar astăzi avem ocazia de a vedea ce componente se ascund în interiorul său. Clipul video de mai sus a fost realizat de către cei de la iFixIt care au oferit un scor de reparare de 6 din 10, semn că noul produs al companiei americane nu va fi chir atât de ușor de reparat în cazul în care utilizatorii întâmpină diverse probleme în utilizarea sa. […]