Noutati despre jailbreak pentru iPad 2

Stiu ca exista printre voi destui posesori de tablete iPad 2 care asteapta vesti despre solutia de jailbreak si iata ultimele noutati. Se pare ca solutia de jailbreak descoperita initial de comex nu poate fi distribuita la scara larga deoarece contine cod proprietar Apple si distribuirea sa ar reprezenta o incalcare a drepturilor de autor. i0n1c sustine cu tarie ca nu are nici o solutie de jailbreak pentru iPad 2 deci chiar daca ar avea ceva nu se grabeste sa faca un anunt public. p0sixninja e preocupat de niste workshop-uri pentru MyGreatFest deci nici el nu va avea prea mult timp de lucru la o solutie de jailbreak pentru iPad 2 si Dev Team sta desigur si asteapta sa gaseasca altii o solutie.

In concluzie WWDC va veni, WWDC va trece, vom avea si iOS 5 probabil(macar in versiune beta) insa solutia de jailbreak pentru iPad 2 va intarzia sa apara. Din punctul meu de vedere cred ca va trebui sa mai asteptam macar o luna pana vom putea face jailbreak tabletelor noastre. Poate baietii astia nu castiga destul, i0n1c asta sugereaza.

16 COMENTARII

  1. pacat. chiar asteptam cu sufletul la gura asa ceva 🙁

    bine, oricum am de gand sa-mi pun iOS 5 cand apare, chiar daca iese sau nu jailbreak pt 4.3.X

  2. In doare fix in ( beep ) de cei care asteapta jb pentru iPad 2 ! Pai imi dau si eu seama ca oamenii au o gramada de bani si au si ei nevoie de un Hawai sau un Ibiza ce naiba 😉 !! Asadar keep waiting and waiting …..

  3. De parca cineva ar fi dator cu JB la vreun idevice… Asa ii tot huliti pe oameni astia,ca si cum ar trebui sa se trezeasca la 5 AM sa aiba timp pana la 11 PM sa lucreze pentru niste oameni ca noi (care nu au 5eur sa le doneze) pentru ca daca ar avea si alta viata noi cu biciul pe ei ca si pe plantatie , fa JB pentru ipad2 fa unlock pentru bb nu stiu cat … Greata, asta ma apuca . Ca si la inundatii Base si guvernu’ ii de vina ca nu ne da … Get a real life and work something

  4. @Paul
    deci sa nu aduci vorba de base si guvernul lui
    “Ca si la inundatii Base si guvernu’ ii de vina ca nu ne da … Get a real life and work something”

    Banii alocati pentru construirea de diguri s-au scurs in mana PD-listilor,
    defrisarile MASIVE se fac cu acordul lor tacit, au disparut peste noapte paduri imense, una dintre cauzele inundatiilor, apropo ..esti “pedelist”?

  5. @flo007ro Ai auzit de “drei Fluße Stadt” sa vezi ce inundati sunt pe acolo in fiecare an ,asta apropo la JB Ipad2 🙂

  6. @Paul: Sunt mai multe orașe germane cărora li se spune “orașul celor trei râuri”, în nordul, în sudul, în estul și în centrul Germaniei. La care te referi?

    Cu JB nu este nimeni dator, ceea ce nu înseamnă că nu sunt oameni nerăbdători și @zaone îi informează despre situația actuală. Vedem din experiența ultimului an cum este din ce în ce mai greu de găsit un exploit pentru JB, de unlock pentru iPhone nici nu mai vorbim. Nici măcar geohot n-a reușit, după ce a terminat cu Sony și s-a apucat din nou de iDevices, deci nu cred că este realist ca cineva să mai aibă orice fel de așteptări de la băieții cu JB.

  7. geohot nu mai vrea sa se bage din cauza ziarelor/televiziunilor. geohot e singurul intr-adevar potent dar cred ca procesul asta cu Sony l-a cam linistit.

  8. @zaone: Păi nu ai scris chiar tu despre știrea că geohot s-a apucat de hack-uit iPad? Probabil a încercat, a văzut că nu-i iese nimic și s-a lăsat păgubaș, dând vina pe “cauze externe”, pentru a-și menține aura de “singurul potent” să facă JB (ceva de genul: pot să fac dar nu mai am chef, când de fapt nu-i mai iese nici lui nimic).

  9. Da, atunci s-a zis ca a acceptat provocarea, intre timp s-a aflat ca nu mai vrea ca il deranjeaza jurnalistii. Cine mai stie… cu iPad 2 stai pana la paste… Anul trecut s-au miscat mai rapid. Daca ei nu lanseaza o solutie de jailbreak acum atunci inseamna ca iOS 5 e aproape.

  10. E greu sa faci solutii de jb pt toate ideviceurile. Si cred ca ipad2 va ramane putin pe tusa. Bine ca mi-am luat ipad1 si pot juca toate jocurile fara sa le platesc ca sunt exagerat de scumpe fata de iphone.