Cum sa pacalesti iTunes ca ai iOS 4.3.4 instalat si salveaza SHSH pentru iOS 4.3.3 acum!

Avand in vedere ca iOS 4.3.4 deocamdata nu poate fi jailbroken cu redsn0w si daca ai iPad 2 nu e o idee chiar atat de buna sa faci update, iata o foarte simpla metoda de a pacali iTunes ca ai iOS 4.3.4 instalat. Daca facetia ceasta modificare in terminal veti vedea afisat atat in dispozitiv cat si in Windowsca aveti instalat iOS 4.3.4 pentru dispozitivul vostru iar iTunes va recunoaste acest lucru si nu va va mai afisa mesajul prin care va cere sa faceti update. Pentru a face modificarea conectati terminalul vostru la calculator si deschideti un program cu ajutorul caruia puteti accesa fisierele de sistem ale terminalului. Daca aveti iFile instalat atunci puteti face totul prin iFile. Dupa ce aveti acces la fisierele de sistem, navigati catre System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist si copiati acest fisier in calculatorul vostru. Deschideti-l cu un editor de text(este preferabil sa faceti acesti pasi pe Mac) si modificati primul rand din 8J2 in 8K2 si ultimul rand din 4.3.3 in 4.3.4 apoi resetati dispozitivul.

Dupa resetare veti vedea in Settings>General>About ca aveti iOS 4.3.4 instalat iar iTunes va recunoaste acelasi lucru si nu va cere instalarea noii versiuni de iOS. Facand aceasta modificare va asigurati ca nu veti face update accidental la iOS 4.3.4 si eu unul va recomand sa urmati metoda.

Va recomand totodata sa salvati SHSH pentru iOS 4.3.3 daca nu ati facut acest lucru deoarece Apple inca semeneaza acele SHSH-uri si nu se stie cand anume veti avea nevoie de ele. Dac ati facut deja jailbreak si ati ales ca aplicatia Cydia sa salveze automat SHSH pentru voi atunci ar trebui sa aveti deja SHSH salvat pentru iOS 4.3.3.