Cum am rezolvat problema butonului Home din iPhone 4 cu o simpla recalibrare

      Despre problemele butonului Home ale terminalului iPhone 4 stiti cu totii deci nu cred ca are rost sa reintru in detalii pentru ca am discutat in trecut de cateva ori despre ele. Voi vorbi totusi despre o procedura foarte simpla care deocamdata mi-a readus butonul Home la viata si spun deocamdata pentru ca a trecut abia o zi de cand am incercat-o si am sesizat ca a avut succes. Metoda folosita de mine implica doar utilizarea butoanelor dispozitivelor voastre si nu are cum sa va strice terminalul deci este 100% sigura si functioneaza. Urmati instructiunile de mai jos si dupa completarea lor butonul Home ar trebui sa functioneze normal fara sa activeze de 2 ori un tap, fara sa necesite reapasarea pentru a prelua o comanda, etc:

  1. Deblocati terminalul, deschideti o aplicatie si tineti apasat butonul Lock/Power pana pe ecran va apare sliderul pentru inchiderea dispozitivului.
  2. Luati mana de pe butonul Lock, apasati usor butonul Home si tineti-l apasat pentru 5 – 10 secunde pana cand meniul respectiv dispare iar pe ecran apare Springboard-ul.
  3. Aceasta tehnica face o recalibrare a butonului Home iar dupa efectuarea ei ar trebui sa functioneze totul normal, fara probleme.

      Neoficial aceasta este tehnica pentru recalibrarea butonului Home si o puteti repeta ori de cate ori doriti voi pentru ca nu aveti cum sa stricati dispozitivul. In cazul meu pasii de mai sus au readus functionalitatea butonului Home la normal si sper ca pe viitor lucrurile sa ramana asa. Chiar si in situatia in care butonul incepe sa functioneze prost dupa cateva zile/saptamani, puteti repeta procedura pentru a il readuce la viata. Sper as va fie de folos tehnica si daca functioneaza v-as ruga sa lasati un comentariu.

Thanks to xxz.