Apple ar putea lansa un MacBook Pro cu design schimbat

     Anul trecut Apple uimea intreaga lume lansand un MacBook Air foarte subtire si foarte usor, stabilind un standard pentru notebook-urile ce urmau sa apara. Atunci MacBook Air-ul avea parte de vanzari foarte bune, lucru repetat in vara cand modelul a fost “actualizat” implementandu-i-se hardware nou. Acum Apple pare interesata sa aduca design-ul din MacBook Air in MacBook Pro si inginerii companiei par a fi incheiat o perioada de testare pentru un nou model de MacBook Pro care are un design foarte subtire.

According to asian source, Apple seems already to have finished to develop MacBook Air 15″ LCD test component to add its line-up and to go product develpment of it.

     Desi se vorbeste despre un MacBook Air de 15 inch, e greu de crezut ca Apple va lansa un asemenea produs intercaland practic doua produse diferite si “omorand” vanzarile. Cel mai probabil este vorba despre un nou MacBook Pro cu design modificat dar fara o unitate optica, adica nu vom mai putea utiliza cd/dvd-uri in el. Nimeni nu stie cand anume ar putea fi prezentat acest produs insa avand in vedere ca Apple tocmai a lansat noi modele MacBook Pro acum o saptamana, este posibil ca in primavara anului vitor sa anunte noile MacBook Pro.