Absinthe va face untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S, va fi disponibil in cateva ore

UPDATE: Tutoriale de jailbreak pentru Absinth gasiti aici: Windows, Mac OS X.

  Pod2G a anuntat pe blogul sau ca in cateva ore o solutie de untethered jailbreak pentru iPad 2 si iPhone 4S numita Absinthe va fi lansata pentru toti utilizatorii. Ea va face untethered jailbreak pentru iPhone 4S pe iOS 5.0/5.0.1 si iPad 2 pe iOS 5.0.1 de indata ce va fi disponibila. Dev Team va lansa un program care va permite exact acelasi lucru insa folosind doar linii de cod si nu o interfata de utilizator deci programul Absinthe este ceea ce aveti voi nevoie pentru a face jailbreak de pe Windows sau Mac. Absinthe este dezvoltat de catre Chronic Dev Team si acum este pregatit pentru lansare iar daca tot ce a spus Pod2G se adevereste atunci pana diseara sau in cursul noptii ar trebui sa il avem disponibil.

A tool named Absinthe and developped by the Chronic Dev Team will install the untether on your device. Also the iPhone Dev Team will release a CLI (command line) tool to help diagnose issues and repair things if it goes wrong. This is a little scary I know, but the chance you break something is really small, since we made lots of tests to verify the process on different devices. But it is the first time we use the backup / restore functions of iTunes to install software, and there are maybe things we are not aware of.

Informatiile oferite acum de Pod2G vin in completarea celor oferite de Dev Team acum cateva ore insa solutia de untethered jailbreak se lasa asteptata. Cand Absinthe va fi lansat va voi anunta printr-un articol nou.

49 COMENTARII

  1. SUPER.

    @ZAONE am Mai intrebat in într-un post anterior dacă cumpăr un tweak pentru in iPod îl pot downloada dupaceea si pe iPhone fără sa îl recumpar???
    Multumesc anticipat!!

  2. @BYBY_TMG – Ne e nevoie sa cumperi tweak-ul iarasi. Cand instalezi Cydia pe 4S sau iPad2 doar te loghezi cu contul (cu care ai cumparat tweak-urile) in Cydia. Dupa ce o sa te loghezi in cydia, pachetele respective o sa ti le arate “You officialy purcahsed this package” sau ceva de genul.

    Pe scurt, nu mai e neovie sa le cumperi iarasi. 🙂

  3. Dupa cum multi au zis.. Ar fi mai bine sa mai asteptati cateva zile sau o saptamana dupa ce iese Absinthe-u. Asteptati sa cititi un review, pareri, etc. Nu va ingramaditi sa faceti jailbreak imediat.

    Am asteptat atata timp, nu mai murim o saptamana. 😛

  4. De fapt acum e la noi Revelion 2012! Bucurie mare cu acest jailbreak. Scoate lumea ipad-urile 2 de la naftalina si proaspetele iphone-uri 4s!

  5. In sfarsit apare JB-ul IEII, Zaone ai idee se aude ceva si de unlock pentru 4S, eu cand bag o cartela in el imi cere sa il activez iar daca o scot teelfonul revine la normal si il pot folosii pe post de ipod 🙂

  6. Nici al meu nu a fost la naftalina ca l-am activat pe cont de developer (cine stie cunoaste) dar multa lume nu s-a complicat si se juca angry birds demo :))))

  7. nu va grabiti. foarte posibil sa apara tot felul de update-uri la solutia de jb. Mai stati 1-2 sapt ca nu muriti sa se linisteasca apele, sa fie solutia stabila, sa mearga serverele, ca o sa va faceti doar nervi.

    Si eu astept jb, dar nu tanjesc dupa el. M-am obisnuit si fara. Am platit cateva aplicatii utile, si restul le folosesc e cele free si imi este destul.

    singurul lucru dupa care chiar planc este Copic … 🙂

  8. Nu stiu, sa am bucur sau nu ?!?! Afecteaza iBook ? Daca raspunsul la aceasta intrebare este “da” atunci nu ma bucur !

  9. Din moment ce au testat solutia de atatea saptamani ma gandesc ca nu lanseaza vreo porcarie instabila. Eu il voi face cand apare deoarece nu cred ca am nimic de pierdut: as putea face restore oricand.

    PS: Chiar daca apare, vor fi prea aglomerate serverele primele zile.

    PS2: Pod2G merita o bere de la fiecare 😉

  10. Tot raul spre bine pentru mine 😀 .. Astazi trebuia sa ma duc cu clasa intr-o excursie de 3 zile la Busteni si tocmai astazi am vazut ca am rubeola si sunt nevoit sa stau acasa, macar o sa ma bucur de jailbreak in weekendu asta.

  11. 500$ de caciula zici,salbaticule asta e mizilic,ei fac sute de mii $$$$ din donatii,pentru 500$ nici nu se ridica din pat:))

  12. Da inedit ai dreptate,hai sa dam cate 1000 de euro fiecare,ce suntem bulanjii(cu g nu ma lasa sa scriu)hai cu toti sa donam bai nene,ca au neveoie de ferrari astia de la dev team.
    Te-ai simtit insultat cand cineva de mai sus a zis ca da o bere,pfoai de capu nostru,o bere,ce insulta,doar avem telefoane de 600 de euro,e nebunie curata.
    De unde veniti ma frate cu ideile astea,ia mai uitate ma si tu pe la tv sa vezi lumea moare de foame si iese in strada,banuiesc ca tu nu de cobori la nivelul multimi.
    Stiu o sa zici pai ce ma daca nu ai ce manca de ce ai iphone,am pentru ca traiesc intr-o lume civilizatalin care tehnologia este ceva normal,vreau si eu sa fiu un om normal,aspir catre mai bine,si poate am primit acel iphone cadou,poate l-am gasit,poate l-am luat la abonament pe 2 ani,poate am facut rata sa il achizitionez,poate poate poate….
    Tu cum l-ai luat dragule coleg,pe pariu ca ti la luat taticul?

  13. nu voinice , am zis sa dai 10 15 euro nu 1000.ala a muncit 2 3 luni de zile ca sa ti impopotonezi tu telefonul cu sbsetting , killapp si ce ti oi mai pune tu acolo.ce ti mai place sa mai instalezi tweak uri din cydia…si lasa i pe baieti sa faca bani , nu tii fura cu maimute pe la bancomate…tu esti dala de mori de ciuda ca vecinu tau se descurca mai bine ca tine :))

  14. Da ineditule nu il las eu sa faca bani,dar sa vina unu ca tine sa ma ia peste picor,ca ce bah esti bulan(g)iu nu dai 15 euro milogule….Il pun eu sa faca solutie de jailbreak?a muncit pentru el,nu pentru mine,stai tu linistit ca a castigat si va castiga din solutia asta cat nu o sa castigi tu toata viata.Dar sa vii tu sa ne dai peste nas sa dau 15 euro pentru ala ca imi pun eu surse din cydia.
    15 euro sunt 70 de lei,sunt mai mult de 10% din salariul unul roman.Dau 15 euro aici,dau 15 euro pentru o aplicatie,dau 600 de euro pentru telefon,dau euro pentru orice,am fi dat si noi daca taticul nostru ar fi fost ca al tau.Daca ai fi muncit vreodata in viata ta cred ca ai fi apreciat foarte mult acei 15 euro….
    Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare,cine ti-a luat iphoneul,cati ani ai si cu ce te ocupi?

  15. OFF Topic – Postati in basca mea on topic si nu mai dati in cap la maimuta irelevant atata despre frustrarile voastre de copii. Daca vrea cineva sa citeasca un comment sa fie despre ceea ce este articolul; nu despre cat ai dat tu “laudarosule” doantie la ei ( nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni treaba asta= esti cam “ciumpalac” [ ca tot e folosit acum mult cuv asta:)) ] .

    Deci…si prin urmare:

    ON Topic – felicitari pt Dream Team si asteptam (cei cu old Idevices) un port de success pt siri.

    Peace.

  16. completare

    eu daca am un telefon blocat intr-o anumita retea, pot face jailbreak? sau se aplica doar pentru telefoanele neverlock

    ms