iPhone 5 urmeaza sa fie lansat in septembrie/octombrie

  Saptamana trecuta am scris un articol in care va vorbeam despre lansarea terminalului iPhone 5, lansare care ar urma sa aiba loc in toamna acestui an. Astazi un blog japonez, care a oferit in trecut informatii valide in legatura cu alte produse ale companiei Apple, sustine ca iPhone 5 va fi lansat in luna septembrie/octombrie a anului acesta. Daca pana anul trecut Apple lansa iPhone-urile in vara, iata ca lucrurile s-au schimbat si WWDC-ul din vara este acum dedicat OS X-ului si avand in vedere intentia companiei Apple de a lansa o noua versiune a OS X in fiecare an ne putem astepta ca iPhone-urile sa fie lansate doar toamna.

  Tot ceea ce prezinta blogul japonez nu este nici nou nici greu de ghicit mai ales ca saptamana trecuta Apple a confirmat indirect acest lucru. Inedit este totusi faptul ca Apple ar planui sa mentina acest curs de lansari pentru urmatorii ani deci probabil abia prin 2015 – 2016 am putea avea o schimbare in data lansarilor, asta daca este sa ne luam dupa istoria recenta.

9 COMENTARII

  1. Zaone, exista o mica greseala: “abia prin 2015-2016 am pute…” lipseste un ‘a’.
    In rest? Bun articol 🙂 abia astept lansarea iPhone 5.

  2. Si anul trecut am “vazut” poze cu IPhone 5 ,carcase fel de fel,ecrane de 4, 4,5. etc. ,si pana la urmã ……..aceeasi Mãrie cu altã pãlãrie!!! Ceva CONCRET?