iPad HD revine pe iDevice.ro

  V-am spus acum doua saptamani ca am descoperit ca un dispozitiv numit iPad HD care are o rezolutie a ecranului de 2048 x 1536 a accesat iDevice.ro. Am presupus atunci ca ar fi vorba despre iPad 3 cu Retina Display si daca e sa dam crezare zvonurilor aparute intre timp atunci noul produs al Apple va veni cu un asemenea ecran care se pare ca are rezolutia de 2048 x 1536 pixeli. De la data scrierii primului articol si pana acum am tot verificat sa vad daca se vor inregistra intrari asemanatoare in instrumentele de monitorizare ale iDevice.ro si astazi am descoperit ca acel dispozitiv a vizitat iar acest blog.

  Initial am descoperit pe data de 19 februarie o intrare in aplicatia Tapatalk, disponibila in App Store, unde dispozitivul este recunoscut ca fiind iPad HD. Am coroborat informatiile cu cele ale unui alt instrument de monitorizare si am descoperit ca pe data de 22 februarie un dispozitiv care are un ecran cu rezolutie 2048 x 1536 a vizitat acest blog. Nu pot sa va confirm ca iPad 3 cu Retina Display va fi lansata anul acesta insa se pare ca prototipuri exista siguri si sunt folosite de ingineri ai companiei Apple pentru a naviga pe web.

20 COMENTARII

  1. Desi Google urmareste toate miscarile noastre de pe internet, nu ofera statistici privind IP-urile in programele sale de monitorizare.
    @Victor Preda: Nu si fara IP.

  2. Ar trebui sa ai in pachetul de hosting al idevice.ro tool-uri de Analytics care ar trebui sa iti ofere mai multe detalii, inclusiv IP/locatie.

  3. @Zaone–mi as dori mult de tot sa apara ipad 3 cu rezolutia aia. Pot sa pun pariu ca se va vinde extrem de bine. Insa nu stiu e ceva ce nu ma lasa sa cred ca il vor face chiar atat de performant pt ca pur si simplu nu pot crede ca pot adaposti intr o carcasa ipad atata putere de procesare. Poate ma insel insa laptopurile full hd sunt putine si inca predomina astea de 1360×768 ori e mult mai udor sa pui full hd pe un laptop care display mare decat pe asta asa mic. Si apropo se incing laptopurile full hd de le ia gaia. Un alt aspect ar fi ca nu au nici pe laptopurile apple full hd inca. Mi s ar parea super ciudat sa inceapa de la tableta di chiar sa functioneze impecabil. Ma rog poate au un as in maneca. Dar in rop de 10 la suta as putea sa cred asta. Sunt convins ca au prototipuri la rez asta insa sa fabrici asa ceva in masa nush de ce nu mi se pare plauzibil. Oricum daca il fac la un 1600x …. Tot va fi super ok numai sa ii mareasca rezolutia si ramul .

  4. @Valy si cum au pus 960×640 in carcasa lui iPhone 4/4s? daca te gandesti bine un laptop are 1360×768 si compara-l laptop-ul cu un iPhone ca nu este prea mult pana la rezolutia aia…dar in marime iphone 4 este mai mic ca jumatatea tastaturii ( fara numpad ) si iphone 4 are procesor de ~800Mhz singlecore si daca sa zicem ca ar lansa ipad-ul cu quadcore 1Ghz, chip grafic mai performant si minimum 1GB Ram ar putea baga rezolutia retina, dar eu totusi cred ca vor pune undeva la 1500x…. ca este deajuns, oricum se va vinde bine, garantat…

  5. @ soulid . Pai au folosit maximul de pixeli posibili insa avand in vedere ca toate ecranele de cand a aparut iphone ul au avut aceleasi ecrane dar puterea de procesare a crescut constant. Acum ei nici nu au avut nevoie sa creasca rezolutia deoarece nu au avut concurenta in acea perioada. In momentul in care a aparut concurenta au perfectionat la maximum. Acum asta este o rezolutie suportabila 960 x 560 avand in vedere puterea de procesare existenta. Eu nu contest ca nu pot face un ecran la rezolutia aia departe de mine acel gand problema este sustinerea aplicatiilor grafice de un hardware adecvat. Adica au pus in macbook air de 13 1376x 780 si pun in ipad 3 2048x 1500 . Nu ti se pare ca nu se leaga ceva. Eu nu prea am vazut monitoare peste full hd 1920×1024 si la rez asta un monitor la 24 are putini pixeli pe cm adica ar putea sa duca si 5000×3000 probabil ca sa fie retina. Se poate fabrica raspuns cu siguranta da dar la costuri extreme si fara hardware care sa sustina o asemenea rezolutie. Deci eu raman la ideea mea ca nu va fi mai mare de 1600 x xxxx dar sincer m as bucura enorm sa nu am dreptate dar nu prea cred.

  6. Sunt cativa baieti destepti de pe computergames, care lucreaza in telecomunicatii, si e normal ca au intrat pe idevice sa mai citeasca una alta.