iPad 3, Retina Display si vizita pe iDevice.ro

  Aseara v-am spus ca in statisticile pentru trafic ale iDevice.ro am descperit o accesare facuta de pe un dispozitiv prezentat de apliatia Tapatalk ca fiind iPad HD. Verificand logurile pentru trafic am descoperit ca in data de 9 ianuarie, cea prezentata in poza ca fiind prima la care iPad HD a accesat forumul, un dispozitiv cu rezolutie 2048 x 1536 a accesat iDevice.ro. S-a zvonit inca din 2010 ca o tableta iPad echipata cu Retina Display va avea un ecran cu rezolutia de 2048 x 1536 si eu am descoperit ca iDevice.ro a fost accesat de mai multe ori de un asemenea dispozitiv.

  Totul a inceput in luna aprilie cand s-a facut prima accesare si s-a terminat pe 9 ianuarie cand s-a facut ultima insa coroborand informatiile oferite de aplicatia Tapatalk si Google Analytics observ ca forumul a mai fost accesat de cateva ori insa folosind direct aplicatia Tapatalk. Dispozitivul folosit pentru a accesa iDevice.ro pare a fi o tableta cu rezolutie de Retina DIsplay si, din nou, coroborand informatiile din cele doua poze pare a fi vorba despre iPad 3 sau iPad HD a companiei Apple. Informatiile acestea nu vin sa confirme ca Apple va lansa sigur o tableta iPad cu Retina Display insa ele demonstreaza ca un asemenea dispozitiv a fost si este in mod sigur testat.

  Este posibil ca accesarile sa fi fost facute de pe un monitor al unui PC cu rezolutia 2048 x 1536 insa cu un screen ratio neobisnuit insa asta nu explica de ce iPad HD a fost inregistrata in exact aceeasi zi.