iPad 3, Retina Display si vizita pe iDevice.ro

91

  Aseara v-am spus ca in statisticile pentru trafic ale iDevice.ro am descperit o accesare facuta de pe un dispozitiv prezentat de apliatia Tapatalk ca fiind iPad HD. Verificand logurile pentru trafic am descoperit ca in data de 9 ianuarie, cea prezentata in poza ca fiind prima la care iPad HD a accesat forumul, un dispozitiv cu rezolutie 2048 x 1536 a accesat iDevice.ro. S-a zvonit inca din 2010 ca o tableta iPad echipata cu Retina Display va avea un ecran cu rezolutia de 2048 x 1536 si eu am descoperit ca iDevice.ro a fost accesat de mai multe ori de un asemenea dispozitiv.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  Totul a inceput in luna aprilie cand s-a facut prima accesare si s-a terminat pe 9 ianuarie cand s-a facut ultima insa coroborand informatiile oferite de aplicatia Tapatalk si Google Analytics observ ca forumul a mai fost accesat de cateva ori insa folosind direct aplicatia Tapatalk. Dispozitivul folosit pentru a accesa iDevice.ro pare a fi o tableta cu rezolutie de Retina DIsplay si, din nou, coroborand informatiile din cele doua poze pare a fi vorba despre iPad 3 sau iPad HD a companiei Apple. Informatiile acestea nu vin sa confirme ca Apple va lansa sigur o tableta iPad cu Retina Display insa ele demonstreaza ca un asemenea dispozitiv a fost si este in mod sigur testat.

  Este posibil ca accesarile sa fi fost facute de pe un monitor al unui PC cu rezolutia 2048 x 1536 insa cu un screen ratio neobisnuit insa asta nu explica de ce iPad HD a fost inregistrata in exact aceeasi zi.