Cookoo – ceasul destept care stie sa interactioneze cu iPhone-ul tau(Video)

[youtube]http://youtu.be/NqJFd4FrxAA[/youtube]

  Dupa Pebble si Meta Watch, pe kickstarter a aparut un nou ceas destept denumit Cookoo, iar scopul sau este de a prelua notificarile smartphone-urilor noastre. Ceasul are o interfata foarte simpla care afiseaza numai 6 iconite, insa fiecare dintre aceste iconite corespunde unui anumit tip de notificare. Cand smartphone-ul nostru afiseaza o anumita notificare, ea va fi preluata de catre ceasul Cookoo si noi vom sti ce ne astepata cand deschidem iPhone-ul, avand optiunea de a ignora telefonul daca facem ceva important.

Have you ever missed a call because you couldn’t hear your phone? Or found yourself constantly checking for a new text, email, or Facebook message? The cookoo watch will notify you when something happens on your phone in real time—even if you can’t hear, see, or reach it. The Connected App keeps you in control of the alerts and notifications you receive on the cookoo watch. Use the default settings or customize your own based on your lifestyle. Select which notifications you want to receive and whether you want to be notified by an icon, beep, or vibration.

  Cookoo functioneaza cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS, iar acea aplicate va permite sa adminsitrati tipul notificarilor pe care le primiti, dar si modalitatea prin care sunteti notificati de ceas. Ideea Cookoo-ului este de a va tine mereu la curent cu notificarile de pe smartphone, dar intr-un mod mai putin intruziv si sunt sigur ca exista multe persoane care isi doresc asa ceva. Partea interesanta este ca acest Cookoo nu ar necesita sa fie reincarcat, insa dezvoltatorii sai nu spun ce tehnologie folosesc pentru a obtine acest lucru. Cookoo este deocamdata un proiect al kickstarter, insa a reusit sa stranda aproape jumatate din suma necesara pentru a fi dezvoltat si cred ca pana la finalul campaniei va reusi sa stranga mai mult decat are nevoie.

With the Connected App, you can configure alerts for:

  • Incoming and missed calls
  • Text/SMS messages
  • Emails
  • Facebook chats and messages
  • Reminders

…and more!