Prima Pagina accesorii Pebble – ceasul destept care iti controleaza iPhone-ul(Video)

Pebble – ceasul destept care iti controleaza iPhone-ul(Video)

  Pebble este un ceas destept facut special pentru posesorii de smartphone-uri deoarece el se conecteaza la terminalul vostru si chiar va permite sa controlati anumite aplicatii din el. Pentru inceput Pebble se conecteaza wireless la iPhone-ul vostru si preia informatii despre mesajele SMS/apelurile primite insa asta nu e tot deoarece el afiseaza mesajele primite de voi pe Facebook/Twitter sau email plus informatii despre vreme dar interactioneaza si cu aplicatii pentru fitness sau ceasul iDevice-ului. Pentru cei care vor mai mult exista optiunea de a controla aplicatii care redau muzica deci veti putea schimba printr-o simpla apasare de buton melodia de pe iPhone-ul vostru conectat la un dock.

Apps bring Pebble to life. We’re building some amazing apps for Pebble. Cyclists can use Pebble as a bike computer, accessing the GPS on your smartphone to display speed, distance and pace data. Runners get a similar set of data displayed on their wrist. Use the music control app to play, pause or skip tracks on your phone with the touch of a button. If you’re a golfer, feel free to bring Pebble onto the course. We’re working with Freecaddie to create a great golf rangefinder app for Pebble that works on over 25,000 courses world-wide. Instead of using your phone, view your current distance to the green right on your wrist. These apps will be the first, with more in the works!

  Partea cea mai interesanta la Pebble este ca el functioneaza cu ajutorul unor aplicatii care trebuie instalate folosind un smartphone insa care sunt necesare pentru a ne conecta la respectivul terminal. Deocamdata Pebble functioneaza cu iPhone 3GS/4/4S si orice iPod Touch insa numai daca terminalele au iOS 5 instalat deci nu il veti putea utiliza chiar oricum. Pebble este deocamdata doar un proiect pe kickstarter insa a strans aproape 1 milion de dolari din donatii si va fi cu siguranta transformat intr-un produs disponibil la scara larga de indata ce aceasta suma va ajunge la dezvoltatori.

  Pebble este un ceas care trebuie sa ajunga pe mana oricarui posesor de smartphone insa asta numai daca acea persoana are macar 100$ la dispozitie pentru a face o achizitie.

 

 • Bulucianu Dragos

  Merita toți banii

 • Yoyoo29

  Cu docul ala care a strans bani de vreo 3 ori cat vroiau in cateva zile facut din aluminiu ce se mai intampla?

 • Ghiocel

  Mai erau si italienii aia cu iWatch

 • Bogdan D

  chiar e reusit imi place…Like!

 • LasFierbinti

  Vreau sa vad si eu o utilitate a acestui ceas,adica cu ce ma ajuta ca sa imi controlez eu smartphoneul?Ca trebuie sa le am pe amandoua dupa mine altfel sunt inutilizabile.Daca intradevar s-ar vrea un ceas tare ar putea sa il faca cu internet si eu sa ma pot conecta cu acel ceas la smartphone,la computer la multe altele,si asa sa fiu in contact cu toate chiar si cand nu le am la mine.
  Dar in momentul in care el se conecteaza prin wifi sau bloototh adica range limitata deja e praf in ochi,care e faza pun muzica pe iphoneul meu prin intermediul ceasului,wow,si telefonul unde e,pai unde sa fie,la mine in buzunar si de ce nu pui direct de pe telefon,pentru ca mi-am luat ceas….

 • Am comandat si eu 2 Pebble ieri. Amazing stuff cati bani au strans in 2 zile! Si o sa tot stranga. Au zis ca-l fac si waterproof acum 🙂 Abia astept septembrie sa vina!

 • Mario

  Nu aveti pe ce da banii….unlike pebble

 • Anonim

  Cel mai urat ceas..mai bine mai pui niste bani si iti cumperi un ceas de firma nu un ceas care tine bateria 7 zile..:-/

 • Pingback: Meta Watch - un ceas destept care se conecteaza la iPhone-ul tau | iDevice.ro()

 • Pingback: CES 2013: Pebble smartwatch hands-on (Video) | iDevice.ro()