Microsoft nu va lansa o versiune Retina a Microsoft Office

  Noul MacBook Pro Retina Display a fortat dezvoltatorii de aplicatii pentru OS X sa isi actualizeze titlurile pentru a le face compatibile cu rezolutia ecranului noilor Mac-uri. Desi multi s-au grabit sa lanseze versiuni noi ale propriilor aplicatii, un angajat al companiei Microsoft a anuntat ca nu gigantul din Redmond nu intentioneaza sa ia o asemenea masura cu suita Office lansata pe platforma OS X. Microsoft a anuntat pe propriul blog ca suita Office pentru OS X este compatibil cu OS X Mountain Lion si multi utilizatori au comentat acel articol spunand ca grafica aplicatiei nu are o calitate chiar atat de buna pe Retina Display-ul noilor Mac-uri.

The remaining apps will have the same viewing quality as on any non-Retina device. Unfortunately at this time, we cannot comment on any future updates regarding supporting Retina on Word, Excel or PowerPoint.

  La acele comentarii a raspuns un angajat Microsoft care spune ca deocamdata nu exista planuri pentru actualizarea graficii suitei Office pentru a o face compatibila cu rezolutia Retina Display-ului, deci ar fi bine sa va obisnuiti cu actuala stare a aplicatiilor.