Emblem aduce sistemul de notificari din OS X Mountain Lion direct pe tableta iPad

  JailbreakCon a inceput in aceasta seara, cateva persoane au inceput sa faca prezentari si unul dintre lucrurile interesante este Emblem, un tweak ce aduce pe iPad sistemul de notificari din OS X Mountain Lion. Stiti ca pe iPad notificarile sunt afisate in mijlocul ecranului intr-un banner mic si stiti ca in OS X Mountain Lion ele apar intr-un chenar ceva mai mare care este afisat in partea dreapta a ecranului. Ei bine Emblem implementeaza in iOS acest sistem de notificari disponibil in OS X si toate notificarile voastre vor fi afisate in partea dreapta a ecranului, intr-un chenar mai mare.

Emblem brings OS X-inspired notifications to the iPad. With gorgeous animations and native design, Emblem provides a whole new notification experience. Dismiss notifications by holding and dragging them off screen. If four or more notifications from the same application appear on screen, they will intuitively stack into one banner, allowing you swipe through to view each notification individually. Emblem also offers a tutorial to help walk you through how each feature of the new system works. Assign the tutorial to an Activator method to launch.

  Emblem are si un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, de acolo il puteti activa/dezactiva, insa tot de acolo puteti selecta gesturi pe care le puteti intreprinde pentru a inchide notificarile, pozitia in care sunt afisate bannerele, afisarea tastaturii pentru ele sau afisarea bannerelor pe intreg ecranul. Emblem afiseaza si mai multe bannere pe un singur ecran, deci sistemul de notificari din iOS devine mult mai bun prin instalarea acestui tweak, ce ar trebui sa nu consume foarte multa energie. Emblem este acum disponibil in Cydia la pretul de 1.99$.

1 COMENTARIU