Apple achizitioneaza HopStop pentru a imbunatati Apple Maps

  Ieri v-am spus ca Apple a achizitionat compania canadiana Locationary intr-un efort de a rezolva o parte a problemelor Apple Maps, dar si de a oferi functii noi, actualizate, partial disponibile acum. Apple si-ar fi dorit sa achizitioneze inclusiv celebrul serviciu Waze, insa cei de la Google le-au luat-o inainte, asa ca Apple a ales sa cumpere compania HopStop. Similar cu Waze, cei de la HopStop ofera un sistem de directionare a utilizatorilor catre locatii folosind sistemele de transport public, rutele pentru pietoni, rutele pentru biciclisti,, rutele pentru metrou iar daca doriti puteti primi inclusiv rutele utilizate de taxi-uri.

New mapping software Apple debuted in September with the iPhone 5 has been faulted for getting users lost and for its lack of public transportation directions. HopStop shows users in more than 500 cities the fastest way to travel by foot, bike, subway and car.

  • Get directions or find nearby subway stations and bus stops with our free mobile apps
  • Send directions by email directly from our website
  • Plan a trip with multiple destinations
  • Estimate travel time and cost for a taxi
  • Get estimates for calories burned and carbon emissions savings for your route
  • Find wheelchair accessible and stroller friendly routes
  • Check out Real-Time Alerts and Planned Service Changes
  • See Transit Maps and Schedules
  • Do Nearby Station searches

  Cu aplicatii pentru iOS si Android OS, HopStop ofera informatii din peste 750 de orase de pe glob, avand peste 2 milioane de utilizatori lunar. Practic folosind aplicatia lor puteti obtine rapid directii pentru cele mai scurte rute de navigare pe jos, cu masina cu bicicleta, cu metorul, cu autobuzul/tramvai-ul, etc. Apple Maps ofera o parte dintre aceste functii, insa sistemul este imperfect si multi utilizatori s-au plans din cauza faptului ca au fost in mod eronat directionati de catre el, asa ca Apple intentioneaza sa il imbunatateasca.

  HopStop este un foarte bun inceput, insa va dura cateva luni bune pana cand Apple va reusi sa implementeze toate informatiile companiei in sistemul sau.

Pretul initial:
Numele:
HopStop Transit Directions for iPhone

Gratuit

s





Developer: HopStop.com, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: HopStop is the only transit app you’ll ever need! Get detailed subway, bus, train, taxi, walking and biking directions, real-time transit information via “HopStop Live!”, as well as official transit maps, …


Dimensiunea aplicatiei este: 18.7 Mb