iPhone 5S vs Google Nexus 5 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://youtu.be/a_CDkERRNEw[/youtube]

  Am vazut comparatii sumare ale pozelor, am vazut comparatii privitoare la autonomia bateriei, insa acum vine timpul sa vedem si o comparatie detaliata a celor mai interesante smartphone-uri ale momentului. Google Nexus 5 si iPhone 5S sunt puse fata in fata in clipul video de mai sus si cu ajutorul sau va puteti face destul de rapid o idee in legatura cu ceea ce ofera fiecare dispozitiv in parte. Google Nexus 5 are acelasi hardware puternic precum restul smartphone-urilor Android ale momentului, insa nu are performante la fel de bune, ele fiind inferioare si terminalului iPhone 5S. Chiar si asa, Google Nexus 5 este singurul smartphone care ruleaza Android 4.4 KitKat si este un terminal extrem de interesant, mai ales ca pretul sau este mult mai mic decat cel al iPhone 5S.

5 COMENTARII

  1. Numai in USA se aplica pretul de 350 de dolari fiind puternic subventionat de Google. la noi e 2000 lei si in Finlanda este si mai scump din ce se vehiculeaza pe twitter. so no luck la pret.

  2. oare senzatia ca nu trozneste carcasa telefonului in mana conteaza? de cand am renuntat la plasticareie si am luat i5ul e foarte placut ca atunci cand il strangi in mana sa alergi sau il bagi in buzunar sa nu trozneasca carcasa… calitatea pozelor e net superioara pe iphone cat si calitatea displayului , nu se compara retina cu nici un display de pe piata. Cand vine vorba de pret..in romania pretul lui nexus este unul urias…