iPhone 6 – doua modele cu ecrane de 4.7 si 5.5 inch, baterie de capacitate mare si 2 GB RAM

  Pentru ca este luni avem noi informatii in legatura cu iPhone 6, viitorul smartphone pe care compania Apple il pregateste in momentul de fata pentru lansare. Citand detalii de la surse, cel mai probabil, apropiate partenerilor Apple, un analist asiatic sustine ca in toamna acestui an compania americana va lansa un iPhone 6 cu ecran de 4.7 sau 4.8 inch, plus un al doilea model cu ecran de 5.5 inch. Rezolutia ecranului primului terminal ar urma sa fie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, in timp ce al doilea ar urma sa aiba o rezolutie de 2.272 x 1.280 pixels.

  Analistul aduce din nou in discutie posibila lansare a iPhone 6 cu 128 GB spatiu de stocare, 2 GB RAM, o camera frontala de 3.2 megapixeli si o camera principala de 8 megapixeli, bateria urmand a avea o capacitate de 1800 mAh. Continuand, iPhone 6 ar avea la baza un chip A8 si ar functiona cu iOS 7.2, insa aceasta din urma afirmatie nu are vreo legatura cu ceea ce face Apple, asa ca puteti sa o ignorat cu desavarsire.

  Bun, am vazut o sumedenie de detalii, insa oare cate dintre ele pot fi considerate ca fiind adevarate? Ei bine, in cazul rezolutiei ecranului v-am spus acum cateva saptamani ce ar putea implementa Apple in iPhone 6 si nu se apropie de ce aflam acum, 2 GB RAM cu siguranta nu vom vedea in iPhone 6 si la fel de improbabila este implementarea unei camere frontale de 3.2 megapixeli si lansarea unui model de 128 GB. Singurele informatii ce ar putea fi valide au legatura cu diagonala ecranelor si utilizarea aceleiasi camere de 8 megapixeli pentru dispozitiv.