N97 firmware 2.0 lansat

nokia-n97-girl-texting Mult asteptat-ul update de firmware pentru terminalele mobile Nokia N97 si-a facut aparitia astazi. Inca de la lansare N97 s-a dorit a fi un iPhone killer insa este departe de cel mai bine vandut telefon din lume, din foarte multe puncte de vedere. Totusi posesorii celui mai bine dotat terminal mobil Nokia se pot bucura de un firmware update menit sa le descreteasca fruntile. Astfel prin noul update Nokia a reparat foarte multe din bugurile raportate de utilizatori insa a introdus si unele noutati : kinetic scrolling, mai multe widget-uri cat si unele caractere noi pe tastatura telefonului.

Lasand la o parte osul aruncat de Nokia clientilor dezamagiti de n97, cred ca majoritatea asteapta lansarea noului terminal, N900, care inca de pe acum se anunta a fi ceva cu totul nou si revolutionar pentru Nokia.

Articolul precedentCum sa modifici tonurile SMS
Articolul următorNimic nou de la Apple pana la sfarsitul anului
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.