Prima Pagina AppStore Settlers pentru iPhone acum in iTunes

Settlers pentru iPhone acum in iTunes

21843 Dupa ce C&C pentru iPhone si-a facut aparita saptamana trecuta, azi a fost lansata in iTunes AppStore si varianta pentru iPhone si iPod Touch a foarte popularului joc, Settlers. In mini editia pentru iPhone si iPod Touch, Gameloft a creat o lume destul de complexa populata de Romani, Mayasi si Vikingi dand posibilitatea jucatorilor de a o explora prin intermediul campaniilor si a atingerii obiectivelor setate, existand posibilitatea de a alege drumul catre glorie fie prin intermediul comertului, prin crearea de aliante cu cele mai puternice sate ori prin provocarea directa a inimicilor la lupta. Printre features regasim : tehnologia mutitouch ideala pentru jocuri de strategie dupa cum spun cei de la Gameloft(nu e chiar asa de grozava la C&C), tutoriale in-game pentru o intelegere mai buna si mai rapida a jocului, trei natii pe care le puteti conduce, fiecare cu unitatile sale speciale, cucerirea de noi teritorii, creearea de aliante, de rute de negot, si multe altele.

Jocul se gaseste in AppStore la pretul de 4.99$ si are in jur de 225MB, acum va las in compania unui teaser…

  • mafia

    -ocupa in jur de 600-700 de mb din pacate ceea ce mi se pare exagerat ,kitul are 225 mb,jocul e simpatic ,nu excelent…

  • zaone

    @mafia: E greu sa joci un joc de strategie pe un telefon, la fel e si cu C&C, jocul pare bine facut, dar cand incep atacurile o sa fie greu sa te descurci doar din touch. Insa la grafica arata destul de ok si gameplay.. la cat am jucat eu, nu ma pot pronunta.

  • mafia

    c&c mi se pare foarte greu,nici nu stiu exact ce trebuie sa fac :))ma blochez la inceput

  • Eu am ajuns pana la nivelul 3 la C&C si au inceput aia sa ma atace din 3 directii cu armata si n-am putut face fata sa ii resping lucrand doar din touch, therefore I got my ass kicked 😀 Si C&C si settlers mi se par interesante, dupa ce termin cu examenele o sa le acord mai multa atentie.