ultrasn0w 0.92 de azi in Cydia

iPhone3GUnlockonFirmware3.1 Dupa cum spuneam undeva pe la inceputul zilei, MuscleNerd anuntate disponibilitatea variantei beta a ultrasn0w 0.92 in repo-ul personal, dar se pare ca beietii din Dev Team au trecut rapid peste beta testing si au dat drumul noii variante de ultrasn0w publicului larg inca de acum 12 minute, cu o zi inainte datei de lansare anuntata initial.

Ce aduce nou ultrasn0w 0.92? Principala noutate este rezolvarea problemei cu carrier logo, care dateaza inca de la PwnageTool pentru 3.1 incoace, si inca o modificare adusa CommCenter-ului, probabil o mica pregatire pentru lansarea unui ultrasn0w compatibil cu baseband-ul 05.11.07. Noua varianta o gasiti in Cydia, ar trebui sa va apara ca un update normal, instalati-o and have fun. Sa nu uit, in caz ca nu v-ati prins ultrasn0w e compatibil doar cu baseband 04.26.

Articolul precedentiFunbox fix pentru blackra1n
Articolul următorCum sa instalezi Quake 3 full + modificari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.