iFunbox fix pentru blackra1n

In mai majoritatea tutorialelor va recomandam sa folositi ifunbox pentru ca dupa parerea mea e cel mai simplu si usor de folosit file browser pentru iPhone, insa dupa lansarea blackra1n lucrurile s-au schimbat, geohot a folosit alti vectori pentru a injecta exploit-ul de jailbreak si ifunbox nu afisa intregul filesystem ci doar parti din el, asa ca iata cum puteti rezolva problema aceasta.

Pasul 1

Deschideti Cydia si cautati afc2add din repo-ul ModMyi.

Pasul 2

Dupa instalare telefonul va cere restartare, apasati pe “Reboot device”.

Pasul 3

Conectati telefonul la calculator, deschideti ifunbox si voila! Acum veti putea naviga prin intregul file system din iPhone.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentultrasn0w update
Articolul următorultrasn0w 0.92 de azi in Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.