Developerul worm-ului pentru iPhone din Australia angajat

ikee-iphone-job Probabil va mai aduceti aminte de virusul inofensiv creat de un developer din Australia care avea menirea de a atentiona posesorii de iPhone cu privire la pericolele care-i pandesc daca nu isi securizeaza telefoanele. Iata ca „talentele” sale l-au ajutat sa primeasca un job de la Mogeneration cea mai mare companie producatoare de aplicatii pentru iPhone din Australia(dupa spusele lor). Desigur ca aceasta stire nu a produs prea multa bucurie in randul celor care au avut de suferit din cauza worm-ului care tot dupa spusele Mogenerationa  infectat un numar de 17-25.000 de telefoane in Australia, dar ideea de a angaja „lupul ca paznic la oi” nu este noua, probabil ati auzit pe la stiri sau ati citit prin ziare de diferiti hackeri care au reusit sa sparga serverele unor agentii guvernamentale americane si apoi au fost angajati in departamentele de securitate ale acestora.

Talentat sau nu tanarul australian a avut mai mult de profitat de pe urma acestui worm decat si-ar fi imaginat el vreodata insa datorita faptului ca el a dat drumul acelui worm in randul iPhone-urilor, si-a facut aparitia unul mult mai periculos in Olanda si probabil acesta este primul dintr-o serie mai mare care vor avea efecte si mai dezastruoase pentru utilizatorii de iPhone. So..thanks for nothing ASh.

Articolul precedentDeveloperii aplicatiilor respinse de Apple au acum site
Articolul următorInvisible Shield – protectie pe masura sau nu?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.