Prima Pagina browser Firefox 3.6 beta 4 disponibil

Firefox 3.6 beta 4 disponibil

2

22741 Trebuie sa recunosc ca Firefox este browser-ul pe care il folosesc pentru navigarea pe internet, dupa o experienta neplacuta cu Google Chrome care de la o vreme e cu vreo 3 pasi in spatele Firefox in ceea ce priveste rapiditatea de incarcare a paginilor. Cand am auzit ca varianta 3.6 beta 1 a fost lansata am fost foarte curios sa incerc noile feature-uri ale browserului meu favorit insa am fost oarecum dezamagit, in primul rand pentru ca developerii de add-ons pentru Firefox nu facusera update-urile necesare pentru a suporta versiunea beta 3.6 si in al doilea rand pentru ca avea o groaza de buguri, se bloca foarte des insa se misca mult mai bine ca versiunea 3.5.

La aproape o luna de la lansarea versiunii 3.6 beta 1 iata ca am ajuns deja la beta 4, care are peste 100 de bug fix-uri si aproape 70% din add-on-urile pentru firefox au primit update-urile necesare pentru a functiona cu versiunea 3.6. Iata care sunt cateva din feature-urile aduse de versiunea 3.6 actualizate pana la beta 4, dupa care o sa incerc si eu ultima versiune, sper sa nu ma dezamageasca :

* (New in this version) Support for the HTML5 File API
* A change to how third-party software integrates with Firefox to increase stability.
* The ability to run scripts asynchronously to speed up page load times.
* A mechanism to prevent incompatible software from crashing Firefox.
* Users can now change their browser’s appearance with a single click, with built in support for Personas.
* Firefox 3.6 will alert users about out of date plugins to keep them safe.
* Open, native video can now be displayed full screen, and supports poster frames.
* Support for the WOFF font format.
* Improved JavaScript performance, overall browser responsiveness and startup time.
* Support for new CSS, DOM and HTML5 web technologies.

Pentru download puteti acesta pagina aceasta.

Articolul anteriorCum sa instalezi fisiere .deb cu iFile
Urmatorul articolSkater Nation pentru iPhone lansat in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.