Zii Trinity concept

zii-phone-concept-rm-eng Zii Trinity este noul concept de smartphone al celor de la Creative, da, aceeasi companie care produce placile de sunet si sistemele audio. Specificatiile pentru terminal sunt destul de interesante, producatorul anunta ca va fi un terminal 3.5/4 GB, ecran capacitiv de 3.1 inch cu multitouch, WiFi integrat, camera de 5 megapixeli cu autofocus, chip grafic dedicat si destul de puternic, asemantor celui de pe iPhone 3GS/Nokia N900 si port mini HDMI si o minicamera in partea din fata pentru conferinte 3G.

Telefonul este in faza de development, aceasta sarcina fiind data companiei subsidiare ZiiLabs si se pare ca au avansat destul de mult, exista deja un teaser cu telefonul si o platforma Android modificata de cei de la ZiiLabs denumita Plaszma. Creative a facut intotdeauna produse de calitate si sunt sigur ca acest concept nu va fi o abatere de la regula.

Putini dintre voi stiu, poate, despre scandalul de acum 2 ani in care a fost implicata Creative datorita unor drivere modificate cu ajutorul carora posesorii unor placi audio marketate ca fiind incapabile din punct de vedere hardware de anumite performante au fost aduse la acelasi nivel de performanta cu placi de sunet marketate ca fiind high-end dar avand practic hardware foarte asemanator.

Oricum ar fi, noi ca si consumatori nu putem decat sa ne bucuram daca ni se largeste paleta de optiuni in ceea ce priveste viitorul telefon. Un mic teaser aveti aici.