IMDB lanseaza aplicatie pentru iPhone

imdbiphonetitle Stiti cu totii prea bine despre site-ul imdb.com, locul unde, eu cel putin, merg de fiecare data cand vreau sa aflu cate ceva despre un film nou, serial, datele de lansare ale episoarelor ori noilor filme, date despre actori etc. De mult ma intrebam de ce nu lanseaza cea mai mare baza de date despre filme o aplicatie si pentru iPhone, dar iata ca au facut-o.

Sa trecem insa la aplicatia in sine. Dupa instalare, cand o deschideti vi se va cere sa selectati locatia voastra, bazat pe datele lute de GPS, asta pentru ca aplicatia sa afiseze date privind filmele care ruleaza in cinemtografele de langa voi, insa din pacate pentru Romania aceasta functie nu este disponibila. In primul ecran aveti 3 mari categorii : Movies, Tv, People, fiecare dintre ele avand cate cel putin 2 subcategorii din care puteti alege, insa cea mai importanta dintre toate este Movies unde puteti alege dintre : “Showtimes” – unde in functie de locatie va sunf afisate filmele ce ruleaza in cinematografele din zona voastra; “Coming Soon” – care va afiseaza filmele ce urmeaza sa apara in cinematografe; “US Box Office” – unde va sunt afisate incasarile pentru ultimele 100 filme din box office, spre deosebire de site unde afiseaza doar 10 in pagina; “Moviemeter” – care va afiseaza cele mai cautate filme pe imdb.com; si ultima “Top 250 Movies” – care va afiseaza cele mai populare filme din toate timpurile. Totul este foarte bine aranjat in aplicatie, informatiile sunt exact cele de pe site si in plus la fiecare film aveti optiunea de a vedea si trailer-ul, all in all o miscare foarte buna din partea celor de la imdb.

Imi place aplicatia si v-o recomand cu mare caldura, o gasiti gratuit in US AppStore aici si in RO AppStore deocamdata nu este.