Tom Clancy\’s H.A.W.X. acum in AppStore

201134_2-300x200 Anuntam acum ceva vreme ca Gameloft va lansa in curand pentru iPhone/iPod Touch versiunea portata de pe PC si console a Tom Clancy’s H.A.W.X., jocul creat de divizia romaneasca a Ubisoft. Iata ca a venit si ziua cea mare, de astazi jocul a devenit disponibil in AppStore si haideti sa trecem in revista cate ceva despre el. Dupa cum am relatat si in articolul anterior, jocul este un airplane simulator, care va pune in postura unui pilot pe avioane de vanatoare, trimis sa isi salveze coechipierii sau alte obiective strategice in fata atacurilor inamice. Actiunea se desfasoara de-a lungul a 13 nivele, cuprinzand 26 de misiuni, in cadrul carora veti putea folosi o multitudine de avioane(va asigur ca lista e lunga) acompaniate de un intreg arsenal care se va dovedi extrem de folositor in doborarea avioanelor inamicilor cat si a tintelor terestre ori marine.

Pentru creearea nivelelor, Gameloft s-a folosit de imagini de inalta rezolutie captate captate de pe sateliti, rezultatul final fiind o reprezentare foarte fidela si realistica a unor orase precum Washington DC, Rio de Janeiro ori Chicago. Fiecare avion are cockpit-ul personalizat, exact ca in realitate, totodata fiecare avion are plusurile si minusurile sale, iar la inceputul fiecarei misiuni vi se va recomanda o anumita aeronava insa alegerea este a voastra, avand optiunea de a selecta oricare din avioanele disponibile.

Ca si gameplay este nevoie de putina indemanare si rabdare ca sa puteti controla avionul cum trebuie. Fiind un fan al versiunii pentru PC m-am adaptat destul de repere, va recomand jocul, eu il asteptam inca de la anuntul oficial al celor de la Gameloft.

Daca va intereseaza, il puteti cumpara din US AppStore pentru 6.99$ de aici si din RO AppStore pentru 5.49€ de aici, iar pe final un gameplay trailer :