Prima Pagina aplicatii 5.0 megapixel camera, acum in AppStore

5.0 megapixel camera, acum in AppStore

23665 Aceasta noua aplicatie, introdusa ieri in AppStore promite sa faca poze asemanatoare unei camere de 5 megapixeli, indiferent de modelul de iPhone pe care il aveti. Aplicatia promite ca pozele sa aiba nu doar calitatea uneia facute cu o camera de 5 megapixeli, dar si rezolutia. Din pacate nu e prima si probabil nici ultima aplicatie pentru iPhone care promite poze de rezolutie mare cu o camera de 2/3 megapixeli cat are iPhone-ul. Celelalte aplicatii esueaza lamentabil in a produce rezultatele scontate si nici aceasta nu e prea departe. Intr-adevar rezolutia pozelor este mare, insa claritatea ramane aproape aceeasi cu a unei poze normale facute cu telefonul, dupa aplicarea optiunilor din aplicatie, poza rezultata este putin mai neclara decat cea originala.

Aplicatia are cateva optiuni, pe care le puteti folosi cand faceti pozele. In partea dreapta veti avea 2 optiuni : STD si 5 mpx, STD va da posibilitatea de a face poze folosind rezolutia normala a telefonului, iar 5mpx foloseste algoritmii aplicatiei pentru a reda pozele in formatul uneia de 5megapixeli. In partea de jos veti avea un Countdown timer pentru a seta telefonul sa faca poze cu o intarziere de cateva secunde, dandu-va timp sa il pozitionati astfel incat sa apareti si voi in poza. Optiunea time laps ofera posibilitatea de a seta un anumit interval de timp intre mai multe poze, asta in cazul in care doriti sa schimbati pozitia in care vreti sa faceti poze si optiunea Preview va arata pozele fara a fi nevoie sa inchideti aplicatia si sa navigati catre Camera Roll.

Mie unul mi se pare la fel ca si celelalte de genul ei, useless, pentru ca din pacate o solutie software nu poate inca egala o solutie hardware.

Daca totusi doriti sa incercati aplicatia o puteti downloada pentru 0.99$ din US AppStore de aici si pentru 0.79€ din RO AppStore de aici.

LIKE
eMAG reduceri Craciun 2017Reduceri eMAG pentru Craciunul din anul 2017 in aceasta pagina - pana in 26 decembrie.
Fashion Days reduceri Craciun 2017Reduceri Fashion Dasys de Craciun 2017 in aceasta pagina - pana in 26 decembrie.
Reduceri Flanco de Craciun in 2017

Reduceri De Craciun in aceasta pagina pana in 27 decembrie.

Orange Reduceri Craciun 2017 reduceriReduceri de Craciun 2017 in aceasta pagina - pana in 26 decembrie.
Vodafone Reduceri de Craciun 2017Vodafone are reduceri de Craciun in 2017 in aceasta pagina pana in 26 decembrie!
Articolul anteriorWaveboard update 2.0
Urmatorul articolGoogle Phone in toata splendoarea