Waveboard update 2.0

23641 Cei care folosesc Google Wave de ceva vreme probabil stiu de aplicatia dedicata pentru iPhone/iPod Touch, Waveboard. Waveboard aduce optiunile disponibile pe site si formatul serviciului direct pe iPhone intr-un cadru mult mai potrivit pentru un telefon mobil.

De obicei interfata Google Wave se incarca destul de greu, iar pentru unele conexiuni asta inseamna timp mare de asteptare si uneori frustrare, insa prin intermediul Quickbox, aveti posibilitatea de a vedea o imagine de ansamblu asupra tuturor wave-urilor din inbox, marcandu-le pe cele care contin schimbari. Waveboard este prima aplicatie pentru iPhone dedicata serviciului Google Wave care va ofera push notifications, pentru a afla cum puteti seta push-ul in waveboard, consultati pagina getwaveboard.com. Waveboard are deasemenea un browser integrat pentru a permite utilizatorilor sa acceseze link-urile din wave-uri fara a fi necesara deschiderea Safari-ului. Aplicatia are o “sora” si pentru Mac, care aduce push notifications si pe desktop-ul vostru.

Iata noutatile aduse de update-ul 2.0 :
– Waveboard can now receive push notifications from the Waveboard robot at xwaveboard.appspot.com.

– Quick Inbox shows a read only list of most recent waves directly after applications launch. Optionally the web view can be loaded in the background.

– Google Account credentials dialog that remembers your log in informations. You can choose to be asked for the password each time the app starts.

– Removed the shake feature, because it is not needed any more.

Daca va intereseaza aplicatia, o puteti achizitiona din US AppStore pentru 0.99$ de  aici si pentru 0.99€ din RO AppStore de aici.