Prima Pagina Google Google Phone in toata splendoarea

Google Phone in toata splendoarea

nexus_main_2 La 2 zile de la oferirea telefonului catre angajati, Google Phone, aka Nexus One a avut in sfarsit parte de o sedinta foto. Daca din punct de vedere al design-ului, ne-am lamurit inca din zilele anterioara, acum accentul cade pe Android 2.1, care ruleaza pe acest telefon. Pentru cei care au utilizat pana acum Android probabil li se par noi iconitele 3D din app tray si butonul din mijlocului ecranului, in partea de jos, care odata apasat actioneaza aduce pe ecran un preview cu toate homescreen-urile telefonului.

Telefonul este dotat cu WiFi, dupa cum bine se vede in poze si se pare ca are si noua aplicatie Google Navigation deja instalata si recent lansata aplicatie Google Goggles.

Cam atat despre el, pe masura ce vor aparea noi informatii le voi posta, acum galeria foto cu noul telefon :

nexus_main_2 nexus1nexus2nexus3nexus5nexus6nexus7nexus8

Thanks to Engadget.

  • mafia

    mai urat de atat nu se putea,pai cine ar schimba un hero pe un asemenea exemplar cand ei au zis ca porteaza firmwarele de pe droid pe hero.

  • Hai ca in fata mai merge, dar spatele …. logo-ul mai salveaza treaba ca obiectivul camerei parca e un ochi de ciclop .. arata aiurea, dar macar are flash din cate vad.

  • incearca si ei sa faca copii…dar tot ce iese acum este copiat mai mult sau mai putin dupa iphone…si clonele niciodata nu s-au putut ridica la partea de usability ale originalului

  • Incep sa se apropie din ce in ce mai mult. Nu hardware-ul e problema, ci lipsa aplicatiilor, pana sa egaleze ei numarul aplicatiilor existente pentru iPhone in momentul de fata mai este.