Google Phone in toata splendoarea

nexus_main_2 La 2 zile de la oferirea telefonului catre angajati, Google Phone, aka Nexus One a avut in sfarsit parte de o sedinta foto. Daca din punct de vedere al design-ului, ne-am lamurit inca din zilele anterioara, acum accentul cade pe Android 2.1, care ruleaza pe acest telefon. Pentru cei care au utilizat pana acum Android probabil li se par noi iconitele 3D din app tray si butonul din mijlocului ecranului, in partea de jos, care odata apasat actioneaza aduce pe ecran un preview cu toate homescreen-urile telefonului.

Telefonul este dotat cu WiFi, dupa cum bine se vede in poze si se pare ca are si noua aplicatie Google Navigation deja instalata si recent lansata aplicatie Google Goggles.

Cam atat despre el, pe masura ce vor aparea noi informatii le voi posta, acum galeria foto cu noul telefon :

nexus_main_2 nexus1nexus2nexus3nexus5nexus6nexus7nexus8

Thanks to Engadget.

Articolul precedent5.0 megapixel camera, acum in AppStore
Articolul următoriHandstick revolutioneaza gaming-ul pe iPhone?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.