Trenches pentru iPhone, preview

Trenches(Transee) este un 2D World War 1 strategy game de la Thunder Game Works. Compania creatoare a inceput sa faca valva in legatura cu jocul inca de la jumatatea lunii Noiembrie in speranta de a starni intereseul comunitatii iPhone si se pare ca a reusit. Trenches este un strategy game ce implica pozitionarea trupelor pe campul de lupta folosind acelasi algoritm de directionare a unitatilor ca si 2XL Defense.

Jocul are un Campain mode care va poarta prin cateva din cele mai importante batalii ale Primului Razboi mondial, precum si skirmish mode care da jucatorului posibilitatea de a alege harta, trupele, tipurile de bombardament disponibile cat si numarul de transee sau garduri de sarma ghipata ale hartii; existand chiar si un mod de joc ascuns care poate fi deblocar doar prin atingerea tuturor obiectivelor primare si secundare din cadrul fiecarei misiuni.

In ceea ce priveste AI-ul jocului, developerii aplicatiei se lauda cu un sistem foarte bine pus la punct care face imposibila jucarea a doua misiuni consecutive pe aceeasi harta in care calculatorul sa aplice aceeasi tactica. Practic sistemul culege date de la jucatorii din toata lumea si pe baza acestora decide cre tactica sa o aplice in jocul vostru, inlaturand complet posibilitatea de a folosi de doua ori aceeasi strategie. Developerii au mers atat de departe incat melodiile care se aud pe fundalul jocului variaza in functie de cat de bine sau slab jucati.

Lansarea aplicatiei este programata pentru luna ianuare a anului viitor, asa ca mai avem putin de asteptat, pana una alta iata un developer trailer video cu jocul in actiune :