ConvertBot update

Convertbot este una dintre cele mai bune aplicatii pentru convertit orice unitate de masura, existenta in AppStore la ora actuala. Fie ca e vorba de unitati de masura metrice, de valuta, de greutati, orice poate fi convertit prin intermediul Convertbot, aplicatia avand in baza de date inregistrate peste 440 de unitati de masura. Fata de alte aplicatii de acest gen are o interfata grafica foarte bine pusa la punct, oferind utilizatorilor o paleta intreaga de optiuni bazate pe modele animate pentru a introduce datele.

Noua versiune a fost trimisa la Apple pentru aprobare in AppStore deci va fi disponibila in cursul urmatoarelor zile insa va deveni mai scumpa, pretul dublandu-se de la 0.79€ cat este in prezent la 1.59€ si asta datorita numeroaselor imbunatatiri aduse, asa ca daca doriti aceasta aplicatie acum e momentul sa o cumparati pentru ca veti beneficia de un upgrade gratuit odata cu acceptarea noii versiuni.

Iata lista de noutati :

  • 60 new units (including all legacy currencies before the euro, here the full list) thus arriving at more than 520 units;
  • New way to select the drives: just hold down the button for selecting units and turn until you reach the desired unit of measure;
  • The animation of the unit selection is now faster;
  • Updated interface settings;
  • Added the ability to quickly search for the unit to disable / enable;
  • New section for the support so as to have very fast access to the forum for help and more.

Versiunea veche a aplicatiei poate fi cumparata pentru 0.79€ din RO AppStore de aici si mai jos aveti un mic video cu aplicatia in actiune.