AppMakr – fa-ti propria aplicatie pentru iPhone

Desi AppStore-ul are in momentul de fata sute de mii de aplicatii inregistrate si alte mii stand la coada sa intre in magazinul online al celor de la Apple, o companie mica din SUA s-a gandit sa creeze o aplicatie care sa dea oricui posibilitatea de a creea propria aplicatie pentru iPhone/iPod Touch. Ideea s-a materializat sub numele de AppMakr, o aplicatie care dupa spusele developerilor va oferi cumparatorilor posibilitatea de a-si creea propria aplicatie in nu mai mult de 30 de secunde. Ideea este bazata pe succesul avut de WordPress sau blogger cu platformele de blogging care fac posibil ca milioane de oameni sa isi imparta trairile, frustrarile, ideile, sentimentele, etc pe World Wide Web.

Desi procesul de development poate dura saptamani/luni de zile si poate atinge costuri de zeci de mii de dolari pentru a scoate o aplicatie decenta, AppMakr promite ca pentru 199$ sa va faca simplu, usor si extrem de rapid aplicatia pe care o doriti. Nu va faceti iluzii, nu e vorba de cine stie ce aplicatie complexa care sa faca multe task-uri, ci doar de o aplicatie simpla bazata pe text si imagini, creeata prin intermediul site-ului oficial AppMakr lansat oficial astazi.

Serviciul oferit vine in 2 pachete : primul costa 199$ si consta in creearea aplicatiei bazat pe datele introduse de voi si trimiterea acesteia pentru acceptare in AppStore sub brandul AppMakr, cel de-al doilea costa 499$ si in esenta este acelasi lucru cu exceptia ca aplicatia va fi trimisa spre aprobare cu numele vostru, voi avand control total asupra acesteia insa trebuie sa aveti un Apple developer account pentru asta.

In sine este o idee buna si probabil va da acces multor oameni la posibilitatea de a face o aplicatie pentru iPhone insa eu unul ma bucur ca serviciul este indeajuns de costisitor pentru a nu sufoca AppStore-ul cu alte zeci de mii de aplicatii inutile.

Daca vreti sa aflati cum functioneaza intreg procesul, puteti intra pe site-ul oficial appmakr.com.