Prima Pagina blackra1n Cum sa instalezi blacksn0w fara conexiune la internet

Cum sa instalezi blacksn0w fara conexiune la internet

ATENTIE!!! Verificati in Settings>General>About ce versiune de Modem Firmware aveti. Daca NU e 05.11.07 atunci nu incercati acest tutorial pentru ca blacksn0w NU VA FUNCTIONA cu acea versiune de baseband! blacksn0w functioneaza doar cu baseband-ul 05.11.07. Pentru versiunea 04.26 aveti nevoie de ultrasn0w si un tutorial pentru instalarea lui fara internet gasiti aici.

Pentru ca acest tutorial sa functioneze trebuie sa aveti Cydia instalata, daca nu aveti Cydia instalata nu aveti cum sa instalati fisierele.

blacksn0w functioneaza doar pe iPhone 3G/3GS, este incompatibil cu iPhone 2G

Acest tutorial se aplica celor carora WiFi-ul nu le merge sau nu au un WiFi prin apropiere.

Pasul 1

Downloadati mobile substrare de aici, blacksn0w de aici si iFunbox de aici.

Pasul 2

Conectati telefonul la calculator si deschideti iFunbox. In partea dreapta va vor aparea fisierele de sistem, navigati catre private/var/root/media si creati un folder numit Cydia, apoi in acesta creati altul denumit AutoInstall. ATENTIE!! Este foarte important ca fisierele sa aiba aceeasi cu cea afisata aici altfel procesul nu va functiona.

Pasul 3

Copiati mobilesubstrate.deb in folderul AutoInstall si dati restart telefonului apasand simultan butoanele Home si Sleep/Wake pana ce pe ecranul telefonului apare logo-ul Apple.

Pasul 4

Repetati procesul si pentru blacksn0w.deb.

Pasul 5

Acum telefonul ar trebui sa recunoasca cartela sim si barele de semnal ar trebui sa se umple. Daca aveti un PIN introduceti-l si lasati ultrasn0w cateva secunde sa se dezmeticeasca. Daca in momentul in care se deschide sistemul primiti un mesaj cu No Sim lasati telefonul cateva secunde si daca nu incepe sa caute reteaua incercati sa dati On/Off modului avion. Daca nici asta nu rezolva problema atunci incercati un reset network settings din Settings>General>Reset>Reset Network Settings.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

 • Justme

  Se poate folosi si iPhone Explorer avand in vedere ca e faorte simplu de utilizat

 • @Justme: Intr-adevar insa din cate vad ala trebuie instalat si configurat sa-ti arate directorul root pe cand ifunbox il downloadezi, il deschizi si gata, deci tot ifunbox ramane cel mai simplu.

 • seby97

  …..nu stii de unde le-as mai putea downloada?

 • seby97

  am reusit sa-l iau cu firebug 🙂

 • Mobilesubstrate poate fi downloadat de aici : http://www.zaone.ro/d/mobilesubstrate.deb

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 738 - Computer Games Forum()

 • Alex

  Zaone dar blacksn0w-u de aici e 9.3 ? sau e cel vechi si deaia nu merge ?

 • @Alex: Ce blacksn0w ma, cine a zis ceva de blacksn0w?

 • Alex

  ultrasn0w scz !! e 9.3 sau e cel vechi ?

 • @Alex: E cel mai nou. Tu postezi in 10 parti deodata? Alege un loc unde pui intrebarile si gata!

 • Sebastian

  salutare, in ifunbox, nu gasesc private/var/root/media, sa pot crea folderul Cydiasamd

  ce ppot face?

 • @Sebastian: Incearca sa te conectezi prin SSH, acum am observat ca ifunbox nu ofera acces complet la fisierele din telefon.