Sky Force vertical arcade shooter pentru iPhone/iPod Touch

UPDATE : oferta pentru aplicatie s-a terminat, nu mai e gratis in AppStore.

Sky Force este un vertical arcade shooter pentru iPhone/iPod Touch de la Infinite Dreams care va pune in postura unui pilot de avion care trebuie sa distruga tot ce-i sta in cale de-a lungul a 8 nivele destul de interesante, sfarsitul fiecaruia culminand cu un boss-fight. Jocul va permite sa selectati intre 3 avioane cu care sa parcurgeti misiunile fiecare avand punctele sale forte/slabe.

Controlul avionului se face folosind accelerometrul, tunurile avionului trag automat si din pacate nu pot fi oprite insa de-a lungul jocului gasiti diferite power-us si items care va vor ajuta in uciderea inamicilor si avansarea la nivelul urmator insa pentru a avansa in nivelul urmator trebuie sa omorati un anumit numar de inamici fara a “incasa” prea multe lovituri.

Sky Force apartine de compania Infinite Dreams care s-a hotarat sa il ofere gratuit pentru a celebra ajungerea in Top 100 Paid Apps din AppStore a aplicatiei iQuarium.

Aplicatia costa 1.99$ in US AppStore si o puteti downloada de aici si 1.79€ in Ro AppStore si o puteti downloada de aici.

3 COMENTARII