Aplicatia oficiala a Acrobat.com acum in AppStore.

In cursul zilei de ieri Acrobat.com a lansat in AppStore aplicatia oficiala a Adobe care va permite sa vizualizati, administrati, uploadati, editati pozele si documentele salvate in contul vostru de pe Adobe.com.

Cu ajutorul acestei aplicatii puteti creea un fisier .pdf in cateva secunde fie prin facerea unei poze cu ajutorul camerei(optiune disponibila doar pe iPhone 3GS) fie prin selectarea unei poze din librarie. Aplicatia va permite totodata sa scanati 5 copii si sa trimiteti 2 faxuri, desigur doar din documentele uploadate in contul de pe Acrobat.com, dupa expirarea acestora fiind nevoiti sa achizitionati altele prin intermediul aplicatiei.

Exista o serie intreaga de aplicatii cu ajutorul carora puteti vedea documente pe iPhone/iPod Touch si aceasta de la Acrobat.com ar fi chiar ultima pe care eu as folosi-o. Nu puteti vedea nici un fisier din telefon, doar pe cele uploadate pe site, nu puteti face nimic altceva decat sa le vedeti sau sa le trimitet, singurul lucru interesant este faptul ca puteti creea un document pdf dintr-o poza dar in rest… e practic useless. Ma asteptam la mai mult de la Adobe, dar asta e… poate vom avea mai mult noroc cu flash-ul.

Pentru cei totusi interesati de aplicatie, aceasta poate fi downloadata gratuit din orice AppStore, link-ul pentru Ro il aveti aici.

2 COMENTARII

  1. @alex: Pai mi se pare normal, nu poti face mai nimic cu aplicatia asta, si in plus ai nevoie de internet ca sa vezi documentele, daca ai fi putut vedea si documentele din telefon si ar fi avut niste functii de editare/search ar fi fost mult mai buna.