FreeAppADay – aplicatia gratuita a zilei : Zombie Pizza

Proiectul FreeAppADay continua astazi cu o noua aplicatie gratuita disponibila in toate AppStore-urile worldwide :

Zombie Pizza

Zombie Pizza este o aplicatie in care trebuie sa faceti cat mai multe pizza in timpul cel mai scurt pentru a tine la distanta armata de zombies care incearca sa patruda in camera in care va aflati. In fata voastra se afla o masa pe care vor fi asezate farfuriile in care veti face pizza, in jurul mesei exista o banda rulanda pe care vor aparea ingredientele : ochi, oase, creier, inima, etc si voi pe baza cartii de bucate trebuie sa faceti anumite sortimente de pizza care apoi vor fi introduse in cuptor pentru a fi gatite pentru armata de zombies care incearca sa sparga usa.

Trebuie sa studiati cu atentie cartea de bucate inainte sa va apucati de joc pentru ca doar anumite combinatii de „ingrediente” pot forma o pizza care va va aduce puncte si va putea fi service zombiilor de afara si voi veti putea avansa in joc.

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi downloadata din Ro AppStore de aici.

Articolul precedentAplicatia oficiala a Acrobat.com acum in AppStore.
Articolul următoriTablet/iSlate s-ar putea numi defapt iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.