FreeAppADay : Reign of Swords – aplicatia gratuita a zilei

Proiectul FreeAppAday continua astazi cu o noua aplicatie gratuita pentru toti entuziastii de jocuri pentru iPhone si iPod Touch : Reign of Swords.

Reign of Swords este un multiplayer strategy game in care aveti posibilitatea sa va angajati in lupte marete contra inamicilor intr-o lume imaginara pentru suprematia si castigarea teritoriilor din zona in care va luptati.

Aveti posibilitatea de a va antrena si upgrada armata beneficiind de trupe noi cu fiecare nivel atins insa totodata jocul va ofera optiunea de a testa noi tactici de atac prin simulatorul sau, tactici care va vor ajuta sa faceti fata asedierii castelelor, sa scapati din ambuscade sau sa organizati propria ambuscata impotriva inamicilor.

Modulul multiplayer va permite sa jucati online impotriva prietenilor sau a oricaror altor jucatori din lumea intreaga, iar castigarea bataliilor va poate aduce premii constand in trupe noi sau tehnologii speciale ce va vor ajuta la intarirea armatei.

Pentru cei interesati aplicatia poate fi downloadata din orice AppStore, link-ul pentru Ro este aici.

Mi se pare mie sau pana acum prin proiectul asta au fost lansat tot felul de aplicatii care in mod normal nu se vand pentru ca arata jalnic? It might be just me ..