Shrink – aplicatia care micsoreaza iconitele din Springboard

Shrink este cel mai nou mobile substrate addon pentru customizarea terminalului Apple, fie ca vorba de iPhone sau de iPod Touch. Acest mic dar interesant addon micsoreaza marimea iconitelor din Springboard la valori prestabilite in meniul de optiuni.

Practic instalati addon-ul din Springboard, apoi mergeti in Settings>Shrink si selectati unul dintre procentele de acolo care reprezinta la cat % din marimea initiala vor fi micsorate iconitele apoi apasati respring pentru a face modificarile.

Chiar daca pentru unii poate parea un lucrul destul de nesemnificativ dar un asemenea tweak ar putea fi foarte folositor daca de exemplu folositi aplicatia Dock sau un alt tweak care va permite sa afisati mai multe iconite pe pagina si pe langa asta parca mai aeriseste putin Springboard-ul.

Pentru cei interesati Shrink poate fi cumparat din Cydia Store pentru 0.99$.

Articolul precedentPhotoshop Mobile video playback update & Alternate Web Browser
Articolul următorAppTrackr.org are parte de 2 imbunatatiri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.