Shrink – aplicatia care micsoreaza iconitele din Springboard

Shrink este cel mai nou mobile substrate addon pentru customizarea terminalului Apple, fie ca vorba de iPhone sau de iPod Touch. Acest mic dar interesant addon micsoreaza marimea iconitelor din Springboard la valori prestabilite in meniul de optiuni.

Practic instalati addon-ul din Springboard, apoi mergeti in Settings>Shrink si selectati unul dintre procentele de acolo care reprezinta la cat % din marimea initiala vor fi micsorate iconitele apoi apasati respring pentru a face modificarile.

Chiar daca pentru unii poate parea un lucrul destul de nesemnificativ dar un asemenea tweak ar putea fi foarte folositor daca de exemplu folositi aplicatia Dock sau un alt tweak care va permite sa afisati mai multe iconite pe pagina si pe langa asta parca mai aeriseste putin Springboard-ul.

Pentru cei interesati Shrink poate fi cumparat din Cydia Store pentru 0.99$.

10 COMENTARII

  1. Sa aveti foarte mare grija cu addon-ul asta pentru ca acum 5 minute l-am dezinstalat si am creUt ca mi-am brick-uit telefonul pentru ca nu mai pornea dupa restart.

  2. @zaone:
    am uitat aseara sa-ti spun ca are ceva buguri :D… am vazut addon-ul l-am instalat rapid si ti-am zis si tie… dar ca mi-a facut figuri, am uitat :))
    poate la un update urmator v-a fii mai ok.