Primele imagini cu noua Apple iTablet

Ieri seara in cadrul unui interview la CNBC, presedintele McGraw-Hill a anuntat ca la evenimentul de astazi Apple va lansa noua internet tablet, mai mult decat atat a precizat ca aceasta va fi bazata pe iPhone OS si se va axa in foarte mare parte pe EBooks. Sa fi fost o strategie de marketing a Apple inaintea evenimentului? Sa vrea ei sa creeze un buzz foarte mare in jurul acestui produs inainte de lansare? Foarte posibil, sper doar sa nu se sparga balonul in fata lor pentru ca stim prea bine ca au obiceiul sa dea lucruri “cu picatura” si nu de multe ori am ramas partial dezamagiti dupa un Apple event avand in vedere ca in prealabil am fost entuziasmati de “the next big thing” ce urmeaza sa fie lansat.

In partea stanga si mai jos aveti cateva poze aparute astazi pe internet cu ceea ce pare a fi noua internet tablet ruland o aplicatie maps. Se vede foarte bine ca ruleaza iPhone OS. Se observa in partea de sus iconita WiFi deci avem parte de o tableta cu WiFi, era si normal avand in vedere ca e o internet tablet insa ce e ciudat este ca afiseaza “No Service” in partea dreapta a ecranului. Sa fie oare pozele trucate? Mai avem aproximativ 9 ore si vom afla.

Odata cu pozele au aparut si cateva specificatii, se zvoneste ca tableta ar avea : un ecran de 10 inch; va arata ca un iPhone supradimensionat; va avea un capat din spate din aluminiu, asemanator cu cel de pe MacBook; si va costa undeva intre 800 – 1000$ in functie de modul de achizitie, cu sau fara contract. Aceleasi surse spun ca Verizon ar putea prelua iPhone-ul din aceasta seara si maine va fi lansata o noua versiune a iLife, versiunea numarul 10 insa nu va aparea nici un update pentru MacBooks.

Cert este ca vom vedea cel putin o varianta beta a noului iPhone OS 3.2/4.0 si desigur un nou produs minunat de la Apple.

Voi incerca sa pun diseara un live feed pe site, si eventual sa fac un live blogging, daca voi putea, daca nu va voi lasa un link unde veti putea vedea live evenimentul.

Via Engadget.

4 COMENTARII