Prima Pagina aplicatii iBlueNova beta 4 video si iBomber, aplicatia gratuita a zilei

iBlueNova beta 4 video si iBomber, aplicatia gratuita a zilei

Ieri va prezentam ultimele noutati in legatura cu versiunea beta 4 a iBlueNova, singura aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care permite transferarea fisierelor prin intermediul Bluetooth de pe iPhone/iPod Touch pe aproape orice tip de telefon, si astazi a aparut si primul video cu aplicatia in actiune.

Video-ul a fost facut de MeDevil, developerul aplicatiei si infatiseaaz aplicatia in toata splendoarea in timp ce transfera diverse fisiere catre cateva tipuri de telefoane dar si catre un Mac.

Spuneam si ieri, repet astazi, lansarea este iminenta, sper sa vina inainte de 1 Februarie, sau daca nu cel putin undeva pe la inceputul lunii, baietii au terminat aproape tot, ma raman de facut testele si introducerea codurilor de licentiere.

Iata si video-ul :

Cea de-a doua aplicatie pe care o voi prezenta face parte din proiectul FreeAppADay si se numeste : iBomber.

iBomber este un joculet foarte dragut cu o grafica excelenta care va pune in rolul unui militar pe un bombardier insarcinat cu misiunea de a lansa bombe asupra tintelor inamice de la sol. Aveti de distrus diferite baze militare, masini, tunuri, mitraliere, cladiri, nave de razboi in largul oceanului, o categorie intreaga de inamici ce va stau in vizor.

Actiunea joculetului se desfasoara in anul 1943 in timpul celui de-al doilea razboi mondial, voi trebuind sa va aduceti aportul la castigarea bataliilor importante! Controlul se face in primul rand folosind accelerometrul pentru a naviga in stanga sau in dreapta, iar prin inclinarea in fata sau in spate a telefonului controlati viteza de deplasare a avionului. In mijlocul ecranului aveti o tinta pe care trebuie sa o ghidati asupra inamicilor, totodata dispuneti de un numar limitat de bombe asa ca folositi-le cu mare grija altfel s-ar putea sa va treziti ca le-ati terminat intr-un timp foarte scurt.

Joculetul este compatibil atat cu iPhone cat si cu iPod Touch si din punctul meu de vedere este o ocazie ce nu ar trebui ratata! Ma bucur ca in sfarsit au inceput sa introduca joculete care merita, cei de la FreeAppADay.

Joculetul poate fi downloadat gratuit din US AppStore de aici si din Ro AppStore de aici.

 • seby97

  ibober il luasem alaltaieri din apptrackr :))

 • @seby97: Well acum e gratis 😀

 • @seby97: Well acum e gratuit 😀

 • CoSSmiN

  sunt curios medevil daca e italian… vad ca atunci cand umbla el cu telefonul scrie in italiana ricerca… ma rog is curios 😀 stie cineva ceva?

 • @CoSSmiN: Da, developer-ul e italian si beta testerii sunt tot italieni de aceea apare meniul in italiana, pana una alta urmariti evenimentul Apple live : http://www.zaone.ro/2010/01/27/apple-event-live-blogging/

 • BBG

  va rog sa imi spune-ti si mie ce bluetooth e compatibil cu iphone 4 pentru atrimite si primi fisiere de la alte telefoane… am instalat ibluenova si nu mi se deschide! multumesc

 • Nu exista nici o aplicatie care sa faca acest lucru acum.

 • BBG

  sa inteleg ca ibluetooth este compatibil doar cu iphone 2g,3g,3gs si poate in curand va aaparea si ceva pentru 4g,nu? multumesc

 • iBlueNova este iBlueTooth pentru iOS 3.x. Dupa aparitia iOS 4 nu a mai fost actualizat programul si nu functioneaza pe nici un iDevice cu iOS 4.

 • Alin

  Zaone anuntane cand apare IBlueNova cautam de mult sa mearga pe versiunile noi.Multumim

 • De jumatate de an nu se mai aude nimic de proiect so ..