iBlueNova beta 4 video si iBomber, aplicatia gratuita a zilei

Ieri va prezentam ultimele noutati in legatura cu versiunea beta 4 a iBlueNova, singura aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care permite transferarea fisierelor prin intermediul Bluetooth de pe iPhone/iPod Touch pe aproape orice tip de telefon, si astazi a aparut si primul video cu aplicatia in actiune.

Video-ul a fost facut de MeDevil, developerul aplicatiei si infatiseaaz aplicatia in toata splendoarea in timp ce transfera diverse fisiere catre cateva tipuri de telefoane dar si catre un Mac.

Spuneam si ieri, repet astazi, lansarea este iminenta, sper sa vina inainte de 1 Februarie, sau daca nu cel putin undeva pe la inceputul lunii, baietii au terminat aproape tot, ma raman de facut testele si introducerea codurilor de licentiere.

Iata si video-ul :

Cea de-a doua aplicatie pe care o voi prezenta face parte din proiectul FreeAppADay si se numeste : iBomber.

iBomber este un joculet foarte dragut cu o grafica excelenta care va pune in rolul unui militar pe un bombardier insarcinat cu misiunea de a lansa bombe asupra tintelor inamice de la sol. Aveti de distrus diferite baze militare, masini, tunuri, mitraliere, cladiri, nave de razboi in largul oceanului, o categorie intreaga de inamici ce va stau in vizor.

Actiunea joculetului se desfasoara in anul 1943 in timpul celui de-al doilea razboi mondial, voi trebuind sa va aduceti aportul la castigarea bataliilor importante! Controlul se face in primul rand folosind accelerometrul pentru a naviga in stanga sau in dreapta, iar prin inclinarea in fata sau in spate a telefonului controlati viteza de deplasare a avionului. In mijlocul ecranului aveti o tinta pe care trebuie sa o ghidati asupra inamicilor, totodata dispuneti de un numar limitat de bombe asa ca folositi-le cu mare grija altfel s-ar putea sa va treziti ca le-ati terminat intr-un timp foarte scurt.

Joculetul este compatibil atat cu iPhone cat si cu iPod Touch si din punctul meu de vedere este o ocazie ce nu ar trebui ratata! Ma bucur ca in sfarsit au inceput sa introduca joculete care merita, cei de la FreeAppADay.

Joculetul poate fi downloadat gratuit din US AppStore de aici si din Ro AppStore de aici.