iPhone 4G descoperit in noile firmware-uri

Dupa cum prea bine stiti, odata cu fiecare versiunea noua de firmware exista oameni care cauta prin ele pentru a gasi referinte despre viitoarele produse ce urmeaza sa fie lansate de Apple. De data aceasta avem confirmarea pentru noul iPhone 4G si un nou iPod Touch care cel mai probabil vor fi lansate in vara lui 2010 respectiv in toamna. Aceste zvonuri vin in urma cautarilor facute prin firmware 3.2 lansat odata cu iPad-ul la conferinta Apple dar si prin lansat seara trecuta de catre firmware 3.1.3Apple prin intermediul iTunes.

Totul se bazeaza pe coduri la Apple, in poza alaturata aveti o succesiune de coduri : K48 este cel pentru iPad, cod care s-a zvonit a fi pentru device-ul apple cu cateva saptamani inainte de lansare; sub el sunt inca 3 coduri N72, N88 si N89. N89 este codul pentru noul iPhone 4G ce urmeaza a fi lansat in lunile iunie a acestui an.

De ce exista siguranta ca respectivul cod este pentru iPhone 4G? Pentru ca iPhone 3GS avea codul N88 pe care il regasiti deasemenea in lista, si sincer sa fiu N89 ar fi o succesiune logica a evenimentelor, oricum singurul device nou ce urmeaza a fi lansat de Apple este iPhone 4G.