Jailbreak iPhone firmware 3.1.3 – UPDATE

Va spuneam in articolul acesta ca firmware 3.1.3 a fost lansat in seara aceasta si ca aduce un baseband update asa ca daca aveti nevoie de unlock NU FACETI UPDATE INCA!!! blacksn0w/ultrasn0w nu sunt inca compatibile cu noul baseband 05.12.01

Din fericire firmware 3.1.3 poate fi jailbreak-uit insa momentan doar pe iPod Touch – orice model; iPhone 2G si iPhone 3G. Pe iPhone 3GS inca nu se poate, maine probabil vor fi mai multe detalii.

Un lucru FOARTE IMPORTANT! blackra1n nu functioneaza cu firmware 3.1.3 pentru ca Apple a blocat exploit-ul folosit de geohot asa ca singura metoda de a face jailbreak este cu ajutorul redsn0w.

DEOCAMDATA MuscleNerd de la Dev Team a confirmat ca iPhone 2G, iPhone 3G(doar cei ce nu doresc decodare); iPod Touch 1G/2G sunt singurele device-uri compatibile. iPhone 3GS/iPod Touch 2G(versiunile noi)/ iPod Touch 3G sunt INCOMPATIBILE!

Pasul 1

Downloadati versiunea de redsn0w cu tethering hack de aici si dezarhivati-o. Pentru posesorii de iPod Touch 2G(versiuni vechi) DOAR variantele acestea de redsn0w vor putea jailbreak-ui iDevice-ul vostru : [download id=”6,7″]

Pasul 2

Downloadati firmware 3.1.2 pentru telefonul vostru de aici.

Pasul 3

Deschideti redsn0w si apasati browse apoi deschideti firmware-ul downloadat. ATENTIE!! firmware-ul sa aiba extensia .ipsw.

Pasul 4

Apasati next si bifati optiunile dorite de acolo, eu recomand doar install Cydia ca sa fiti siguri, apoi lasati telefonul sa implementeze hack-ul.

Pasul 5

Introduceti telefonul in recovery mode folosind tutorialul de aici si apasati next din nou.

Dupa restart ar trebui sa aveti un telefon gata jailbroken, cel putin teoretic.