Firmware SDK 3.2 beta 2 lansat si firmware 3.1.3 prelungeste viata bateriei

Aseara Apple a trimis developerilor versiunea beta 2 a SDK-ului pentru firmware 3.2 tool cu ajutorul caruia developerii pot creea aplicatii pentru iPad deocamdata dar in curand si pentru iPhone/iPod Touch.

Desi firmware 3.2 nu a fost lansat in varianta beta inca, in luna Martie cand va fi lansat iPad-ul va fi fi lansat in mod oficial si firmware 3.2 pentru ca posesorii de iPad trebuie sa aiba posibilitatea de a face restore daca au nevoie si abia atunci vom vedea ce pregateste Apple pentru noi. Totusi trebuie remarcat faptul ca Apple se grabeste cu lansarea versiunilor beta a SDK-ului si rezolvarea bugurilor pentru ca primul SDK pentru firmware 3.2 a fost lansat pe 27 ianuarie dupa keynote-ul Apple cand a fost prezentat oficial iPad-ul si iata ca acum la 2 saptamani apare si versiunea beta 2. Pana la lansarea oficiala din martie mai este aproximativ o luna si este posibil sa vedem cel putin inca o versiune beta, sper doar ca atunci Apple sa lanseze firmware 3.2 si pentru iPhone/iPod Touch si sa introduca ceva noutati in el.

Firmware 3.1.3 este marea speritoare a ultimelor zile datorita faptului ca odata cu update-ul la noua versiune a iPhone OS utilizatorii pierd posibilitatea de a-si decoda iPhone-urile insa unii pierd si posibiliteatea de a face jailbreak probabil pentru o perioada destul de lunga de timp.

Desi toata lumea il evita, pentru unii update-ul a fost de bun augur pentru ca destul de multi utilizatori au raportat ca odata cu update-ul la noul baseband viata bateriei s-a imbunatatit dar odata cu ea si calitatea semnalului WiFi. Se pare ca Apple s-a jucat putin cu setarile noului baseband si noua versiune aduce intr-adevar si ceva bun.

Daca sunt printre voi utilizatori care au facut update la baseband va rog sa lasati 2 vorbe daca ati simtit vreo imbunatatire a vietii bateriei sau a semnalului WiFi.