At Once – scrie pe Twitter/Facebook, trimite un SMS in timp ce mergi!

At Once este o aplicatie bazata pe o idee veche de tot, prezentata anul trecut ca o aplicatie pentru iPhone 3G si consta in folosirea camerei telefonului ca imagine de background atunci cand va updatati statusul pe Twitter/Facebook/LinkedIn sau scrieti un mesaj in timp ce va plimbati pe strada.

Aplicatia este compatibila cu mai multe platforme de social networking iar background-ul aplicatiei reprezinta un feed real luat din camera telefonului, practic in background vedeti ceea ce vede si camera iar peste aceasta imagine apare continutul de pe Twitter/Facebook/LinkedIn sau cel al SMS/MMS-urilor pe care le scrieti. Aplicatia a fost facuta in ideea de a scadea numarul accidentelor ce au loc datorita oamenilor neatenti care scriu mesaje in timp ce merg pe strada si ajung sa se impedice si sa cada sau sa se loveasca de diferite obiecte datorita atentiei acordate telefonului.

Iata feature-urile aplicatiei :

✓ Update your status on Twitter, Facebook and LinkedIn at the same time. (*in app)
✓ Send an email. (*in app)
✓ Shorten URLs (links) in your message to maximize message capacity (bit.ly)
✓ Copy the message and paste it into any other app
✓ Turn the camera on/off
✓ Landscape keyboard support
✓ Shake to clear the current message

Sincer sa fiu At Once reprezinta o idee foarte buna si este utila pentru cei care raspund la mesaje pe telefon oriunde s-ar afla. Pentru cei interesati aplicatia costa 0.79€ si poate fi achizitionata din Ro AppStore de aici.