iPhone 3GS vs Nexus One – games test

iPhone 3GS si Nexus One sunt unele dintre cele mai bine echipate terminale mobile cand vine vorba de putere de procesare atat grafica dar si a procesorului, ambele fiind dotate cu procesoare de 600mhz/1GHZ si chip-uri grafice care sunt capabile sa ruleze la un framerate decent jocuri cu o grafica foarte complexa.

Totusi competitia dintre cele 2 terminale a impins developerii sa faca si un test grafic care sa releve care dintre cele 2 terminale este mai bine echipat din punct de vedere software, deoarece chip-urile grafice sunt asemantoare, pentru a face fata noii generatii de jocuri care au o grafica din ce in ce mai complexa si mai realista. Veti vedea in filmuletul de mai jos ca Nexus One are o performanta cu aproximativ 30% mai slaba cand vine vorba de mentinerea framerate-ului in respectivul tech demo si asta pentru ca Google nu a implementat inca in Android optimizarea grafica Neon floating-point de care beneficiaza iPhone 3GS, iar asta nu poate decat sa dezamageasca posesorii de Nexus One care in mod sigur se asteptau ca magazinul de aplicatii al Google sa inceapa sa adauge jocuri cel putin la fel de bine facut ca si cele din AppStore.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYqZK25KU3U[/youtube]

Via Engadget.

Articolul precedentAppStore va avea un rival puternic
Articolul următorPrimele impresii despre Opera Mobile pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.