Norton va scoate o aplicatie pentru iPad/iPhone

Symantec, producatorul celebrului Norton Antivirus, si totodata una dintre cele mai mari companii producatoare de software, destinate securitatii calculatoarelor, din lume a anuntat ca va scoate o aplicatie pentru iPad/iPhone cu ajutorul careia utilizatorii isi vor putea face un back-up la toate fisierele din device.

Deocamdata nu se stie daca aplicatia va functiona si cu fisierele insa aplicatia va genera cate un link pentru fiecare dintre fisiere, dand astfel utilizatorilor posibilitatea de a le accesa online oriunde s-ar afla. Desi aplicatia va genera aceste link-uri inca nu se stie daca vom putea vedea efectiv pozele/filmele sau asculta muzica online sau doar le vom putea downloada in device.

In momentul de fata Symantec ofera un serviciu similar posesorilor de Windows, preturile fiind de 80$ pentru 2GB de spatiu si 100$ pentru 25GB de spatiu pe serverele lor.

Symantec a anuntat ca va trimite o versiune beta a aplicatiei in AppStore pentru aprobare in urmatoarele saptamani asa ca vom sti mai multe atunci.