The Hero gameplay video

The Hero a fost prezentat de mine acum aproape 2 saptamani cand a fost lansat primul teaser de catre cei de la Chillingo si iata ca astazi beietii de la TouchArcade au reusit sa faca dupa ce au pus mana pe o versiune originala a jocului.

Dupa cum spuneam si in primul articol The Hero este un joc unde aveti controlul asupra unui super erou care trebuie sa apere planeta de “the bad guys” care incearca sa o cucereasca si pentru a face acest lucru se foloseste de super puterile pe care le detine . Grafica jocului este absolut superba, animatiile sunt foarte bine realizate si nici decorul/oamenii nu dau senzatia ca developerii s-au axat doar pe partea de prim-plan a gameplay-ului.

Controlul eroului se face prin intermediul unui joystick amplasat in partea dreapta jos a ecranului, si desi eroul raspunde destul de usor la comenzi, in timpul zborului veti observa ca nu e chiar atat de usor de controlat, mai ales cand zboara la viteza mare.

Gameplay-ul se intinde de-a lungul a 15 nivele si fiti siguri ca nu va veti plictisi, o lansare oficiala este programata in saptamanile ce vor urma.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzrGXr8vha4[/youtube]