IntelliScreen 2.96 update

IntelliScreen este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care da utilizatorilor posibilitatea de a adauga in LockScreen diferite informatii uzuale care in mod normal ar fi trebuit accesate folosid diverse aplicatii instalate in terminal.

Cu ajutorul IntelliScreen puteti adauca in LockScreen informatii despre vreme, pe care ar fi trebuit sa le cautati folosind aplicatia Weather; informatii de la bursa pe care ar fi trebuit sa le vizionat ci aplicati Stocks; noutatile din feed-urile RSS pe care le urmariti; puteti accesa SMS-urile din telefonul vostru, chiar puteti trimite unele noi; aceeasi situatie aplicandu-se si pentru e-mailuri.

IntelliScreen 2.96 aduce cateva update-uri interesante insa cel mai important dintre ele este legat de eliminarea dependintelor legate de aplicatia Rock si optimizarea codului pentru instalarea prin Cydia. Iata changelog-ul :

– Fixed a bug that plagued the QuickView (ie, a preview of Email, SMS, RSS, etc. ..);

– Solved the problem of email attachments that occasionally prevented the display;

– Fixed a problem with the calendar when there were multiple events;

– Fixed an issue related to the service IntelliAlertView Alerts.

Pentru cei interesati IntelliScreen poate fi achizitionat prin intermediul Cydia din repo-ul ModMyi pentru 9.99$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wHUx0he4_D4[/youtube]

Articolul precedentTransformers G1 Awakening disponibil in AppStore – review
Articolul următoriPhone cu carcasa din titaniu
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.